|
September, mesec pričakovanj 5.9.2005 16:38:12
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo!
Priznam, malo pozno se javljam. Moj me je včeraj prisel obiskat (kaj čmo, taka služba v tujini...), danes sva si dala dela na matičnem uradu (mimogrede sva s skupnimi močmi popravila njihov računalnik, ki je štekal). Ne moreva iz kože računalničarjev. Potem pa na pregled.
Kinokija sem prav presenečena, ja res imam temne lase in večno knjigo v roki. Škoda, da te nisem brala prej, sicer pa, glede na to, da bom najmanj teden dni v porodnišnici, obstaja verjetnost, da se vidiva. Kar pocukaj me Hm, katera si bila potem ti?
Drugače pa, moj ginekolog ni zganjal nobene panike okol plodovnice, nasprotno, razložil mi je kako do tega pride. Poroznost ovojev povzroči, da del plodovnice migrira in to se sliši kakor komaj slišem pk, pk. In to je to. Punčka še zdaleč ni bila na suhem.
Glede dojenja in aerobne aktivnosti, bom se pozanimala in prebrala bolj natančno. Vse je odvisno od počutja, po operacijah sem se ponavadi hitro pobrala, ampak zdaj je drugače. Nisem več egoistična ednina, ampak sva zdaj dve.Hvala, teta beta za namig.
Jutri grem na sprejem v porodnišnico, ne vem, katera po vrsti bo moja operacija v sredo. Bomo že spedenal. Sem popolnoma mirna, žalosti me le že enkrat omenjena neromantičnost vsega skupaj, ampak drugače ne gre.
Komaj čakam, da se bom potem vrnila domov in prebrala kaj lepega se vam dogaja. Upam, da vam ne bo potrebno čakati čez rok, ne privoščim vam tega.
Glede astroloških znamenj, če bomo pohitele, bodo otročki devičke (na žalost so vsi, ki so roj. v tem znamenju in jih poznam, malo zakomplicirani ljudje..., tu ne mislim žaliti katero izmed vsa, ki je tudi v tem znamenju). Po kitajskem horoskopu, pa ne uidemo letu petelina. Značajske lastnosti moških kur pa so tudi jasne. Ampak, kje so še ascendenti in ostala navlaka, kaj bi se obremenjevale s tem.
Naj bodo vaša deteta zdrava...
Se beremo na RR, srečno,
Pia
|
|
|