|
September, mesec pričakovanj 6.9.2005 16:33:32
|
|
|
|
Matej@
|
Zdravo, punce!
Se vam še js malo javim, da ne bo zgledalo, da nas je tistih iz ,,taveselega decembra'' tako malo .
Meni je bil tut prejšnji RR bolj všeč, ker doma še nimava adsl ali kabla, nalaga te strani ceeeeeeelo večnost, tako da počasi kar obupam, preden vas do konca preberem.
Js sm bla prejšnji petek prvič na CTGju, nč posebnega, srček pikici dobro dela, mislim, da popadka ni blo še nobenga. Kar se pa g. pregledov tiče - mene je g. pregledala samo prvič, potem pa nič več. Zdaj (36t 5/7) ne vem niti, al sm že kaj odprta, v kakšni legi je tamali, nič.... očitno bo lego prvo sprobala šele babca al kaj?!?
Prejšnji teden sm šla še v LJ porodnišnico podpisat za EA, za vsak slučaj, čeprav mam kr neki slabo vest. če bi se za to odločla, moja kolegica je bla dans ful presenečena, ko sm ji omenla, da bom mogoče rekla za EA... Kaj pa ve, a jo bo katera vzela? Sicer me poroda ni zaenkrat še nč strah, po svoje mi je izziv, če me katera razume ....
Kako si zapolnete dopoldneve? Mene včasih kr malo otožnost prime, pa pomislim, da ni to že kaka vražja depresija? Kak dan je čist o.k., kak dan pa se hormoni postavijo na glavo . Dans sm si pa glih še uspela sneti poročni prstan, tako so že roke in noge zatečene, da ne omenjam, da mi je samo še en par čevljev prav - a bo šla noga kaj nazaj ???
Toliko za danes, ko bom spet imela voljo čakati na doooolg download teh strani, pa spet kaj napišem. Vsem, ki ste že blizu PDP, želim čimprejšnje snidenje z vašimi pikicami, na čimboljši možni način. Ostale, ki smo pa že bolj proti tehtnicam, pa se še kaj slišimo!
Lepo se imejte!!!!
|
|
|