|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev
28.8.2007 14:28:06   
Shana banana
Mene pa zanima, kako ste prenesle selitev v skupno stanovanje s fantom/možem/prijateljico? Jaz se čez slaba dva meseca selim in kar ne vem kaj naj si mislim. Po svoje se veselim s fantom, saj bom končno lahko "gospodarica" kuhinje, urejeno bo vse po najinih zamislih in nihče nama ne bo solil pameti. Po drugi strani pa: za zdaj je srček, a velika večina ki jih poznam se čudežno spremenijo. Sprašujem se: Bo še kuhal? Pospravljal vsaj za sabo? Imel čas za najinega user posted image , ko bo prišel na svet? Ali bo tak kot nekateri, ki se najprej zvalijo na kavč in čakajo, da mu bo večerja padla z neba, potem bo šel za računalnik, zvečer na pivo in spat? Saj ne rečem, da ga ne bi kdaj pa kdaj razvajala, ker obožujem kuho in ni težava v tem, da bi se kdaj dobil s prijatelji. Le ne bi rada, da bi mu to prišlo v navado. Na vse zadnje oba delava, jaz pa poleg tega še študiram.
Kakšne so vaše izkušnje? Se je spremenil? Ne bi bila rada sitna in sovražim ukazovanje, ampak kaj če drugače ne bo šlo? Do sedaj imam izkušnje (in tudi kolegice imajo podobne), da ga je potrebno vsake toliko časa spomnit na obnašanje in pogovore. Sicer je srček, ampak, kako dolgo še bo?

Shana

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/84587/ticker7.png[/img]
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitev
28.8.2007 14:33:08   
mojsoncek
Sprašujem se: Bo še kuhal? Pospravljal vsaj za sabo? Imel čas za najinega , ko bo prišel na svet?

Kakor ga bos navadila v prvih sestih mesecih user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2007 14:34:23   
fragola
Ne si delat probmlemov doklor jih ni! Midva živiva dve leti skupi in se mava prav fino in me tudi prav lepo preseneti s kakšnim kosilom ali pa večerjo, kar se tiče pospravljenja sem jaz zadoužena, on pa skrbi za vrt in popravila, ki jih nikoli ne manjka(beri=popravljava staro hišo)! 

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 14:36:55   
Shana banana
Uau, to je super. Verjetno me je najbolj strah pustit mojo ogromno sobo, v kateri sem imela mir kadar sem ga hotela user posted image . Zdaj se bo pa vse na glavo obrnilo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 14:42:32   
fragola
Itak, da se bo marsikaj spremenili, kaj naslabše ma veliko več stvari pa na boljše! Zadihaš ko si na svojem jaz tko uživam, z mojo mamo sva se zmeri dobro razumele, vendar za določene stvari sva si različne npr. ona bi hotla zdej neki pospravljat, meni se pa ni dal, al pa jaz sem neki skuhala ona pa bi neki drugega, pač banalne stvari!
Zdaj ko sem sama svoj gospodar uživam sto na urooo in je prav lepo!!!!
Zdaj pa si samo želiva še enga zdravega user posted image in tudi veselo delava na tem!

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 14:46:28   
TinkiBinki
Ah, ne obremenjuj se. Saj veš kako pravijo: parket je treba dobro položit, da lahko potem po njem hodiš user posted image . Veliko sreče pri skupnem življenju!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 14:46:50   
Anonimen
prepusti se toku.. Ne razmišljaj o tem že sedaj.. Delaš si probleme, ki jih (še) ni!!

Boš videla kako bo.. Itak, spremenil se najbrž bo (malo). Ali na slabše ali pa na boljše..user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2007 14:58:29   
Shana banana
Ja, user posted image  ampak jaz bi rada že vse v kali zatrlauser posted image .
Fragola tudi meni se fajn zdi, da se ne bom skos ravnala po mami. Pa da ne bo ko en policaj zraven ko kuham. Saj pravim, komaj čakam, ampak se vseen mal bojim. Zanima pa me, če je bilo vas tudi strah in če vam je kdaj žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2007 15:35:58   
NinKa
ma prepusti se situaciji, čim manj obremenjevanja. Sama sem sicer ko sem se odselila od doma vržena v tako situacijo, da nisem imela prav veliko časa za premišljanje. Beri 1,5 uric pa sem že bila od doma. Srva je bilo težko, ker sem se preselila v garsonjero, ki je v celoti merila nekaj manj kot moja otroška soba. Ampak sem oz. sva zaplavala. Vse kaj je bilo potrebno sva se naučila....pač dve razvajeni duši. Ampak bilo je fino.

Končno je bil mir pred vsemi ki so običajno "težili".

Lepo hitro selitev in uzivanje v skupnem stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 15:38:22   
jerikou
ja seveda nek strah zmeraj je prisoten,še posebej za stvari v katere se spušcas prvič.Pri nama mineva 1 leto odkar sva skupaj zaživela in se zmeraj je fino. Pa sem ravno tako imela mešane obcutke po eni strani komaj cakala, da koncno greva skupaj zivet po drugi strani se sprasevala ali bo to dobra poteza,....sej nikol ne ves dokler ne sprobas. Je pa res, da imava vcasih se zmer male vojne ko je treba kaj postorit...Jst pravim vse je stvar dogovarjanja in predvsem veliko pogovarjanja med seboj...Ker dokler zdrava komunikacija med partnerji deluje potem je to to....

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2007 20:11:06   
Minerva
Samo dve stvari bi pripomnila:

- vsak človek se spreminja, vsaka situacija, izkušnja te spremeni, zato ne moreš pričakovati, da bo po enem letu skupnega življenja takšen kot je danes, ker tudi ti ne boš. To seveda še ne pomeni, da je to slabo ...

- Če ti kaj ne bo všeč, je treba zadevo takoj razčistiti. Ko boš enkrat tiho, bo drugič še težje.

Midva živiva skupaj že 1 leto in pol in se imava super!

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 8:32:36   
natasarobi
Nič se ne sekirat in ne premišljevati o tem. Ko boš videla, da nekaj ni ok (se zvali na kavč)se takrat pogovorita.

Midva sedaj živiva skupaj cca3 leta in je še vedno ok - ne rečem, da mi včasih kaj ni pogodu, tako kot verjetno njemu ne. Če mi ni kaj prav to povem. Včasih, ko kaj poveš večkrat in ne zaleže, pa pač naredim tako, da stvar pustim pri miru ali česa tudi jaz ne naredim, da vidi kaj se zgodi (no, ni se zgodilo velikrat, ampak je pomagalo). Včasih sem tudi jaz tista, ki se zvali na kavč in ne skuham, pomijem,... Ali to naredi moj dragi ali pa pač noben. 

Je pa res, da pride do določenih sprememb - skupaj bosta tako rekč 24 ur in vsak prinese s seboj določene navade, ki so do vselitve skrite. Prinese pa selitev veliko prednosti (da ti/njemu ni treba domov, ker je zjutraj služba/šola ti pa pri njemu ali on pri tebi že lepo spi - men je bilo to vedno najbolj grozno).

Srečno in veliko veselja na skupni poti.

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?