Shana banana -> Selitev (28.8.2007 14:28:06)
|
Mene pa zanima, kako ste prenesle selitev v skupno stanovanje s fantom/možem/prijateljico? Jaz se čez slaba dva meseca selim in kar ne vem kaj naj si mislim. Po svoje se veselim s fantom, saj bom končno lahko "gospodarica" kuhinje, urejeno bo vse po najinih zamislih in nihče nama ne bo solil pameti. Po drugi strani pa: za zdaj je srček, a velika večina ki jih poznam se čudežno spremenijo. Sprašujem se: Bo še kuhal? Pospravljal vsaj za sabo? Imel čas za najinega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ko bo prišel na svet? Ali bo tak kot nekateri, ki se najprej zvalijo na kavč in čakajo, da mu bo večerja padla z neba, potem bo šel za računalnik, zvečer na pivo in spat? Saj ne rečem, da ga ne bi kdaj pa kdaj razvajala, ker obožujem kuho in ni težava v tem, da bi se kdaj dobil s prijatelji. Le ne bi rada, da bi mu to prišlo v navado. Na vse zadnje oba delava, jaz pa poleg tega še študiram. Kakšne so vaše izkušnje? Se je spremenil? Ne bi bila rada sitna in sovražim ukazovanje, ampak kaj če drugače ne bo šlo? Do sedaj imam izkušnje (in tudi kolegice imajo podobne), da ga je potrebno vsake toliko časa spomnit na obnašanje in pogovore. Sicer je srček, ampak, kako dolgo še bo? Shana
|
|
|
|