|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev
17.2.2007 23:53:16   
Anonimen
Pozdravljeni.

Mene pa nekaj zanima ... vam je bilo hudo, ko ste odhajali od doma, ko ste se selili na svoje? Vem, da je nekaj najlepšega, ko si s partnerjem (ali pa sam) usvariš nekaj svojega, pa vseeno. Vam je bilo težko zapustiti starše in svojo sobo?

user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitev
17.2.2007 23:56:06   
Marogica
Ne. Meni se je zdelo nekaj novega, razburljivega in povsem naravnega. Seveda pa sem vedno vedela in vem še sedaj, da imam vso njihovo podporo, kar je bilo zame tudi zelo pomembno, da je bil ta korak "lažji".

Dosti sreče  in lepih trenutkov v novem "domicilu".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 7:24:59   
Anonimen
Hudo mi je bilo zaradi načina, kako sem morala od doma, ker ni bilo ravno prostovoljno, sama sem namreč šparala za stanovanje in bi bila še kake 3 leta doma. No, pa lastnik stanovanja ni bil tega mnenja. Sicer mi je bilo pa super po prvem šoku, mi je svoboda in samostojnost neprecenljiva in mi je bilo to tako naravno in samoumevno, da sem sama. Nikoli nisem pogrešala doma.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 8:37:52   
BAMBINA_
Jaz sem se pa v bistvu preselila na tak fleten način. Najprej sem k partnerju hodila za vikende, nato sem te vikende podaljšala do ponedeljka, kasneje do torka, nato sem k njemu hodila že v petek, domov sem šla v torek.... Vsakič sem pri njemu imela malo več oblačil, dokler nismo ugotovili, da v bistvu že živim pri njemu, domov hodim pa na 2-dnevne obiske. user posted image Sčasoma sem se seveda preselila tudi uradno, samo ni bilo težko niti meni, niti mojim staršem, ker se je vse skupaj zgodilo postopoma in ne na en mah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 9:22:47   
total
Postopoma,da ni bil šok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 9:53:38   
petja
Ja, meni je bilo, pa sploh ne vem zakaj user posted image .Sem se preselila le 13 km,m vsak dan sem lahko doma, želela sem it živeti skupaj z mojim user posted image , ampak ko sem pa v novem stanovanju zlagala svoje stvari v omare, sem se pa ful jokala zraven user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image  sploh ni smel zraven priti user posted image user posted image user posted image .

Joj, zdaj mi je ful smešno vse skupaj user posted image . Mi je bilo pa res ful grozno, ko smo se selili v tujino (900 km stran od vseh, pa user posted image  je imela komaj 2 meseca).

Komaj čakam, da se vrnemo v Slovenijo (zdaj pa res ne grem več velikokrat spat) user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 9:57:18   
caillou
Ne, niti najmanj, ker sem se tako močno želela osamosvojiti. Pa mi doma ni bilo hudega.

Kar z veseljem novim dogodivščinam naproti.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2007 9:57:22   
žarnica
meni ni bil problem, ker se je fant preselil k meni.user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2007 12:06:42   
hariba
Ne, ker domače razmere niso bile ravno rožnate in sem si to  že dolgo želela.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
18.2.2007 12:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2007 13:13:18   
lea23
pri nama ni bilo ravno postopno. prej je bil on podnajemnik in sem sicer 2 meseca prespela 1 dan na teden pri njemu. preselila sem se k njemu 1 mesec pred nosečnostjo, v podnajemništvo kjer sva bila skupaj 1 mesec. ko sva izvedela da pričakujeva dojenčka je kupil svoje stanovanje in od takrat, sedaj pol leta, trajno živim pri njemu.
ful mi je bilo težko se preselit, in starše ter brata ful močno pogrešam. res pa je da sem še mlada, stara 23 let.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2007 13:27:03   
Anonimen
Niti malo. In niti za trenutek nisem nikogar in ničesar pogrešala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2007 15:14:51   
VERONICA
Niti najmanj. Čeprav sem odšla zelo daleč od doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2007 17:32:05   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: NuLa
Vam je bilo težko zapustiti starše in svojo sobo?  user posted image

Ne, mogoce zato, ker sem vedela in se vedno vem, da se lahko kakdarkoli vrnem. Sla sem sama, vec kot 1000 km stran, niti ne sigurna, da bom dobila sobo v kaksnem studentskem domu. Preizkusnja samostojnosti, iznajdljivosti, spretnosti.... izziv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2007 19:02:13   
Anonimen
V bistvu sploh nikoli nisem živela doma.user posted image
Sem bila bolj obiskovalec, kot prebivalec.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2007 21:03:59   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: NuLa

Pozdravljeni.

Mene pa nekaj zanima ... vam je bilo hudo, ko ste odhajali od doma, ko ste se selili na svoje? Vem, da je nekaj najlepšega, ko si s partnerjem (ali pa sam) usvariš nekaj svojega, pa vseeno. Vam je bilo težko zapustiti starše in svojo sobo?

user posted image

Da. Noro hudo mi je bilo. Včasih me še vedno nekaj prime in malo pohlipam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2007 21:08:14   
Pupica
Ne.Jaz sem bila pa vedno tolk samostojna, da bi šla že prej, če bi imela svoje finance.Res pa je da nikoli nisem šla daleč. Vedno le 5 do 10 min peš hoje od doma.(sedaj dobri 2 min).
Pa sej lažje greš, če veš, da se lahko kadarkoli vrneš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2007 21:17:33   
Pikabu
O, tole je pa zanimivo.

Sem mislila, da mi ne bo, pa sem kasneje ugotovila, da mi malo vendarle je. Midva sva začela živeti skupaj po poroki. Preselila sem se pa dokaj daleč. Nedeljo pred poroko me je takrat bodoči mož peljal na najin novi dom, da sem še videla spalnico, urejanje stanovanja je šlo dosti na knap. Pa sva bila oba od vsega tako utrujena, da sva zaspala in se zbudila okoli polnoči, pa me je moral še domov peljati, kar je trajalo slabo uro. Pa sem takrat rekla, komaj čakam čez en teden, ko ti ne bo treba me voziti domov. In pride poroka, pa tista nedelja čez en teden in greva zvečer po stopnicah gor, da greva spat in se v solzah obrnem nazaj k njemu in mu rečem: A resno misliš, da me ne boš domov peljal? Pa mi nekaj minut kasneje ni bilo več žal, da me ne bo peljal domov in tudi hitro sem se navadila. Kasneje mi je bilo malo hudo, ker sem kar nekaj stvari pustila (zbori, družba, prijatelji,...), ampak z otroci sem tudi to nehala pogrešati in sedaj uživam, kjer sem, domov se pa tudi rada vračam s svojo družino.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
18.2.2007 21:26:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.2.2007 13:21:51   
filipinka
Ful sem se veselila, da greva na svoje, ampak nisem zbrala poguma, da bi pakirala kufre. Zato sem si nosila malo po malo, v vrečkah!user posted image Verjetno sem kakšen teden vsako jutro malouser posted image ! Pogrešala sem tisti vonj po domu...a, kmalu sem ugotovila, da ima tudi NAJIN dom poseben, domač vonj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.2.2007 13:48:31   
sisi80
Midva sva se ful veselila, da bova šla na svoje. Počasi sva en mesec selila stvari, pa je na tisti dan, ko sva se uradno odselila kar nekaj solzic preteklo. Tako pri starših kot pri meni. Smo zelo navezani in še danes grem vsaj trikrat tedensko domov.

Je pa fino biti za sebe.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.2.2007 13:56:22   
mišk
Jaz še živim doma in moram priznat, da se mi že sedaj kar "milo stori"user posted image , ko pomislim, da se bom po vsej verjetnosti že letos preselila k fantu! Sej ne, da bo tam kaj hudega, ampak pri nas doma smo zelo navezani en na drugega in na vsa pretekla leta me vežejo sami lepi spomini, zato vem, da bo težko!
Mogoče bi res morala začeti počasi in neopazno odnašati svoje stvari.
Ampak letos bo treba spokat, ker oktobra pričakujeva naraščaj in nočem, da živiva sama z otrokom pri meni, ker mi je to čist čist mim.
Z mojim user posted image  se imava zelo rada in zato je res mogoče neumno, da odlašava (odlašam) s skupnim življenjem!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.2.2007 17:38:23   
mika
joj, jaz sem se cmerla en teden preden smo se selili. tisti, dan ko pa smo odšli, sta moja starša vse na hec obračala, ker bi se drugače vsi jokali. no preselili smo se 4km stranuser posted image . jaz sem itak cmerast tip človeka. po enem tednu sem šla v (nekoč) mojo sobo in sem našla pesem od crvene jabuke: stižu me sječanja...spet jok...
potem me je  za božič spet stisnilo...jaz več nisem tu domaaaauser posted image user posted image . ati je rekel, da mi bodo pustili eno sobouser posted image .

sedaj smo na svojem 2,5meseca in mi ni več tako hudo. če se ne vidimo, se sigurno slišimo vsak dan.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.2.2007 17:42:25   
Anonimen
Ne, meni niti malo ni bilo hudo. V bistvu se sploh ne spomnim občutkov. Se pa spomnim, ko sem potem enkrat vmes morala iti nazaj. Takrat sem bila pa že vsa žuivčna, dokler nisem lahko spet šla na svoje. Nam bi se vsem zmešalo, če bi morali živeti skupaj.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
20.2.2007 17:46:48   
soncek&luna
ne

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?