nina166
|
Evo to je ta dieta. Sicer obstaja še ena različica, vendar sem jaz s to čisto zadovoljna in bom ostala kar pri njej. Je pa dieta drugače iz Kliničnega centra. Traja 2 tedna s tem, da se po enem tednu še enkrat ponovi. PONEDELJEK: - zajtrk: kava brez sladkorja - kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi - večerja: velik zrezek ali biftek na olju v ponvi, zelena solata in sadje na poljuben način TOREK: - zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja - kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje - večerja: kuhana šunka SREDA: - zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja - kosilo: 2 kuhani jajci, paradižnikova solata - večerja: kuhana šunka, zelena solata ČETRTEK: - zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja - kosilo: 1 kuhano jajce, kuhano korenje, 10 dag sira - večerja: sadje in navadni jogurt PETEK: - zajtrk: korenje z limono, kava brez sladkorja - kosilo: kuhana ali na žaru pečena riba, 1 paradižnik - večerja: zrezek, zelena solata SOBOTA: - zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja - kosilo: piščanec na žaru - večerja: 2 kuhani jajci, korenje NEDELJA: - zajtrk: čaj z limono brez sladkorja - kosilo: zrezek na žaru, sadje po izbiri - večerja: kar imaš najraje na jedilniku Jedi, ki so podčrtane se lahko jedo v poljubnih količinah. Potem lahko ješ normalno naprej. Če se držiš natančno opisane diete 2 tedna, shujšaš 9kg. S to dieto narediš spremembo v prebavi in organizmu, ki drži 3 leta in se ti zato teža pri normalni prehrani ne vrne. DODATNA OPOZORILA: - meso se pripravlja samo s poprom in soljo, - jajca so trdo kuhana, - solata je z oljem, kisom in soljo, - kava, čaj se lahko sladita z natreenom, - pije se navadna voda v poljubnih količinah - alkohol v katerikoli obliki je prepovedan To je zdaj to. Začnemo pa v ponedeljek...še lahko zdajle čez vikend mal grešimo ...pol pa gre zares. Saj 14 dni ni taka sila zdržat. Meni osebno je ločevalna bolj kruta, ker predolgo traja in prej obupam