Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? 28.10.2009 13:15:19
|
|
|
|
Nenya
|
moj dragi se je učil francoščino s Ponsovega kompleta. Bila sva razočarana, Učbenik in delovni zvezek sta po enem tednu rabe razpadla - začela izgubljati liste. Še midva pa sva popolna začetnika sva v kompletu odkrila napake oziroma neskladnosti med učb in DZ. Da se spremeniti v mp3. Moj ga je skoz poslušal najprej v Slo, zdaj pa še na metroju ko se vozi v službo. Sva mal po netu pobrskala in za francoščino odkrila dosti boljše zadeve, mislim da ma zdaj že tretji 'tečaj' po vrsti. Notri so dialogi, razlaga, vaje. Je pa kombinacija z angleščino. Cicera ne poznam.
|
|
|
|
RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? 28.10.2009 13:19:32
|
|
|
|
puppa
|
Nenya, mi lahko poveš kako se imenuje ta tečaj oz. zanima me firma, no. prosim. Ker če bom že dala denar za tako zadevo, res nočem nekvalitetnega (mislim v smislu znanja in tega). Hvala.
|
|
|
|
RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? 28.10.2009 17:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se ucila ruscino, se po kasetah. Izdajatelj Hodder & Stoughton.
|
|
|
|
RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? 28.10.2009 18:04:15
|
|
|
|
Nenya
|
Dragi je tri tečaje potegnil z interneta (mula), eden je Linguaphone.French-All.Talk.1and2.Audio.Language.Course drugi je Michel Tomas - Learn French 22 CDs - Foundation Advanced Review Builder Vocabulary - all courses in tretji Pimsleur French II - all 30 lessons + course text. Meni je najbolj všeč Michel Tomas, ker zelo logično razlaga in vleče primerjavo z angleščino, seveda tukaj ni nobenega hardwear-a, morda ti bo dalo izhodišče za na amazon ali kaj takega. Veliko uspeha
|
|
|
|
RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? 29.10.2009 10:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
downloadana francoščina pimsleur. Ameriško vodene lekcije. Tako da moraš znat angleško prej. Če bi vztrajala, bi kar dosti znala. Hm...morda bi morala spet začeti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?