Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

puppa -> Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (28.10.2009 13:10:10)

Razmišljam, da bi si nabavila te jezikovne tečaje na CD-jih in se začela učiti, sedaj ko imam čas. Za jezikovni tečaj nimam denarja, žal.

So te zadeve dovolj kvalitetne? katere CD-je priporočate? Pons? Cicero?

Se da te CD-je presnet na mp3?

Nenya -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (28.10.2009 13:15:19)

moj dragi se je učil francoščino s Ponsovega kompleta. Bila sva razočarana, Učbenik in delovni zvezek sta po enem tednu rabe razpadla - začela izgubljati liste. Še midva pa sva popolna začetnika sva v kompletu odkrila napake oziroma neskladnosti med učb in DZ. Da se spremeniti v mp3. Moj [sm=love.gif] ga je skoz poslušal najprej v Slo, zdaj pa še na metroju ko se vozi v službo. Sva mal po netu pobrskala in za francoščino odkrila dosti boljše zadeve, mislim da ma zdaj že tretji 'tečaj' po vrsti. Notri so dialogi, razlaga, vaje. Je pa kombinacija z angleščino.
Cicera ne poznam.

puppa -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (28.10.2009 13:19:32)

Nenya, mi lahko poveš kako se imenuje ta tečaj oz. zanima me firma, no. prosim. Ker če bom že dala denar za tako zadevo, res nočem nekvalitetnega (mislim v smislu znanja in tega).
Hvala.

Anonimen -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (28.10.2009 17:50:19)

Jaz sem se ucila ruscino, se po kasetah. Izdajatelj Hodder & Stoughton.

Nenya -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (28.10.2009 18:04:15)

Dragi je tri tečaje potegnil z interneta (mula), eden je Linguaphone.French-All.Talk.1and2.Audio.Language.Course
drugi je Michel Tomas - Learn French 22 CDs - Foundation Advanced Review Builder Vocabulary - all courses in tretji Pimsleur French II - all 30 lessons + course text.
Meni je najbolj všeč Michel Tomas, ker zelo logično razlaga in vleče primerjavo z angleščino, seveda tukaj ni nobenega hardwear-a, morda ti bo dalo izhodišče za na amazon ali kaj takega.
Veliko uspeha

Tanja55 -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (29.10.2009 0:22:59)

tecaje si lahko izposodis v vsaki vecji knjiznici, pa preveris, ce ti sploh ustrezajo. Veliki vecini ljudi namrec zmanjka motivacije vmes, se bolj pa doslednosti, da res konstantno delas in napredujes. Jaz sem se ucila dooooolgo let nazaj ITA po Ciceru, pa ni blo tako svoh, sam zame so jeziki ziv organizem in ga moram slisat, uporabljat v skupini, okolju...sele potem se jezika res naucim.

Anonimen -> RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev? (29.10.2009 10:01:46)

downloadana francoščina pimsleur. Ameriško vodene lekcije. Tako da moraš znat angleško prej. Če bi vztrajala, bi kar dosti znala. Hm...morda bi morala spet začeti...

Stran: [1]