Polonca s piko
|
Zarodek nima razvite termoregulacije, zato je savnanje nevarno. Mogoče, kot piše na unem linku, da par minut ni nevarno, ampak učinka po parih minutah od savne pa itak nimaš (jst sm tuk zmrznjenček, da rabm bit notr 10 min, da malo zašvicam). Glede na to, da nekateri G opozarjajo, da se ni dobro tuširat s prevročo vodo (iz istega razloga kot sem napisala na začetku), bi jaz rekla NE V SAVNO. Da pregrevanje ni kr neki- sestra moje stare mame je splavila dvojčka, ker se je šla gret na peč!!! Da ne bom samo strašila in pametovala, tud moj pikec/moja pikica je eno savno v času nosečnosti prestal, samo še nisem vedela, da sem noseča. (Je prestal tudi dve žurki, na katerih ne bi napihala ravno 0,0 , pa tudi ene tri kolesarske vzpone... no, če je preživel prvi mesec sem si rekla... zdaj ga/jo pa čakamo, do konca je uradno še 17 dni). Pa še to mimogrede, glede ogrevanja; v 4 mesecu sem bla v toplicah, pa kličem mami (babica po poklicu), kolk se moram pazit, pa se preoblačt... pa reče mami, da to ni taka panika, če ne bo pihalo, da naj pa ne hodim v vroče bazene, ker lahko povzročijo spontani splav. Moram rečt, da mi je blo kar grozno, ker tega prej nisem vedla, in če ne bi po naključju z mami takrat govorila, bi se zihr hodila gret v jakuzzije! Sicer pa... zdaj se posveti skrbi za vajino zdravje in ne samo za tvoje :) LP
|