ronja
|
Sm bolj ljubosumne narave in me to zelo prizadane, sploh zato ker verjetno sanja katero drugo. Meša se mi že od tega. Povejte prosim svoje mnjenje! Po moje ti ravno zato ne pove, kaj sanja. kaj pa revež more, če sanja katero drugo? Lahko ti edino laže, česar noče, ker hoče bit fer do tebe ali pa ti ne pove, da te ne bi prizadel. Ne bodi ljubosumna na sanje - veš, kaj vse sanjamo! Hvalabogu, da se vse ne uresniči! V sanjah se tudi pretepamo, bežimo, streljamo, pa se v realnosti ne, ma svašta lahko sanjaš! Delaj na svoji samozavesti, potem bo tudi ljubosumje izginilo - ljubosumen si, če ne čutiš, da si najboljši za svojega partnerja, lahko zato, ker ti on tega dejanskone pokaže (kar pa ni v tvojem primeru) ali pa zato, ker sam misliš, da nisi dovolj dober, kar pa ni res, samo doumet moraš to. On te ima rad tako, kot si, bi mu bilo pa veliko lažje živet s tabo, če ne bi bila ljubosumna, ker mu ne bi bilo treba skrivat, kaj sanja, recimo. Glede na resnost tvojega ljubosumja in glede na to, kako se on trudi, da ti ne bi dal povoda, pa se stvar vseeno čisto nič ne izboljšuje, pa je tudi po moje najboljše, če si najdeš neko pomoč glede tega.
|