Sanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Sanje (12.8.2009 8:23:12)

Moj mož, po mojem mnenju, večkrat ponoči sanja sex in potem včasih kr skače po pojstli, tako bolj milo rečeno, večkrat pa me potem začne kr otipavati in seveda pol seksava. Ajde, naj bo, vendar ko ga zjutraj vprašam, kaj sanja, pravi da nič in nikakor noče o tem govorit. Sm bolj ljubosumne narave in me to zelo prizadane, sploh zato ker verjetno sanja katero drugo. Meša se mi že od tega. Povejte prosim svoje mnjenje!
Pa še nekaj, ali mogoče obstaja kakšna strokovna literatura ali podobno glede ljubosumja. Nikakor ne morem iz krize. Mogoče kakšna strokovna pomoč?

Hvala

tailor -> RE: Sanje (12.8.2009 8:33:40)

dokler samo sanja ni nič narobe saj konec koncev spi stabo.lubosumja pa se čimprej reši ker to uničuje tebe in verjetno tudi njega.
če si malo ljubosumen ni nič narobe,ko pa te začne žret v tebi se pa samo poslabšuje imela boš samo slabe misli ...
sanje so samo sanje.

tailor -> RE: Sanje (12.8.2009 8:34:49)

najbolša strokovna pomoč bo dober pogovor znjim

Katjusa -> RE: Sanje (12.8.2009 8:37:51)

jst tud sanjam, včasih moža včasih pa ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].... pa možu celo povem.... ampak v realnosti ga pa neb nikol varala al pa menjala......
pomoje te res preveč skrbi..... za lubusumje pa ne vem... sam pretirano lubusumje lahko uniči še tako trdno zvezo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Sanje (12.8.2009 8:39:10)

Moje ljubosumje me noro uničuje, vidim da tudi njega :( Žal pa je pogovor z njim nemogoč, večkrat sem ga že prosila, da se pogovori z mano, da mi bo tako bolje, vendar on tega ne zna, noče, še sama ne vem, meša se mi, res :( Drugače se razumeva in je kao vse ok, tole me pa vse bolj in bolj najeda.

tailor -> RE: Sanje (12.8.2009 8:44:33)

mogoče ima kakšne druge težave pa se to v sanjah izraža npr. finančne ponavadi ko imajo moški težave potem jim glih roji sex po glavi ker to jih pomirja,ženske pa delamo obratno.
samo najbolje bi bilo da se res odkrito pogovorita ker to ne pelje nikamor.
potem pridejo še samo prepiri,seveda pa ne bit preveč vsiljiva ker vse skupaj še samo poslabša.
ja in opazuj če dela kaj drugače kot prej,naprimer če gleda več nase, spreminja pričesko,....mislim je dosti stvari ,ti boš najprej ugotovilaker ga poznaš

Anonimen -> RE: Sanje (12.8.2009 9:46:51)

Ma sej fora je ravno to, ko je skoz isti (nič ne spreminja na sebi), skoz je doma oz. smo skupaj, vsepovsod gremo skupaj, kupi mi vse, da mi vse,... vglavnem, glede ljubosumja sama sebe obtožujem, ker res jst delam napako in ga vedno kr neki obtožujem, da ma druge itd. pa čeprav sm skoraj 100% da jih nima. Meša se mi od ljubosumja, sama sebi se zdim otročja,...

Virtualna -> RE: Sanje (12.8.2009 12:15:44)

Pravis, da je stalno s teboj, da hodita vsepovsod skupaj, da je pozoren do tebe, pravis da si sigurna kar se tice njegove zvestobe...od kod potem VIR LJUBOSUMJA oz. vzrok tvojega ljubosumja?

Jaz imam svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] neskoncno rada, pa se mi vcasih tudi  "prikrade" v sanje nek **** moski, v sanjah tudi marsikaj pocnem...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ampak, ga ni na tem svetu, s katerim bi varala svojega dragega, res...ga ni!

Mislim, da si glede partnerjevih sanj lahko cisto mirna, vse dokler te sanje "ne preidejo" v realnost... raje se povprasaj zakaj si tako nezaupljive sorte in kaj je vzrok tvojega (bolanega) ljubosumja...

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

alpog -> RE: Sanje (12.8.2009 20:16:43)

Pač sanja človek - kaj ne vsi? Saj potem pa seka s tabo! A je kak problem?

blaža -> RE: Sanje (12.8.2009 20:19:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ma sej fora je ravno to, ko je skoz isti (nič ne spreminja na sebi), skoz je doma oz. smo skupaj, vsepovsod gremo skupaj, kupi mi vse, da mi vse,... vglavnem, glede ljubosumja sama sebe obtožujem, ker res jst delam napako in ga vedno kr neki obtožujem, da ma druge itd. pa čeprav sm skoraj 100% da jih nima. Meša se mi od ljubosumja, sama sebi se zdim otročja,...

Upam, da se zavedaš resnosti svojega problema z ljubosumjem. Poišči si strokovno pomoč, ker ga boš izgubila. pa ne zaradi druge, ampak zaradi tebe same. odnos z ljubosumnežem je precej naporen in drugega partnerja duši.

ronja -> RE: Sanje (17.8.2009 23:49:33)

Sm bolj ljubosumne narave in me to zelo prizadane, sploh zato ker verjetno sanja katero drugo. Meša se mi že od tega. Povejte prosim svoje mnjenje!

Po moje ti ravno zato ne pove, kaj sanja. kaj pa revež more, če sanja katero drugo? Lahko ti edino laže, česar noče, ker hoče bit fer do tebe ali pa ti ne pove, da te ne bi prizadel. Ne bodi ljubosumna na sanje - veš, kaj vse sanjamo! Hvalabogu, da se vse ne uresniči! V sanjah se tudi pretepamo, bežimo, streljamo, pa se v realnosti ne, ma svašta lahko sanjaš!

Delaj na svoji samozavesti, potem bo tudi ljubosumje izginilo - ljubosumen si, če ne čutiš, da si najboljši za svojega partnerja, lahko zato, ker ti on tega dejanskone pokaže (kar pa ni v tvojem primeru) ali pa zato, ker sam misliš, da nisi dovolj dober, kar pa ni res, samo doumet moraš to. On te ima rad tako, kot si, bi mu bilo pa veliko lažje živet s tabo, če ne bi bila ljubosumna, ker mu ne bi bilo treba skrivat, kaj sanja, recimo.
Glede na resnost tvojega ljubosumja in glede na to, kako se on trudi, da ti ne bi dal povoda, pa se stvar vseeno čisto nič ne izboljšuje, pa je tudi po moje najboljše, če si najdeš neko pomoč glede tega.

TomTaylor -> RE: Sanje (18.8.2009 23:52:27)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ljubosumen si, če ne čutiš, da si najboljši za svojega partnerja, lahko zato, ker ti on tega dejanskone pokaže (kar pa ni v tvojem primeru) ali pa zato, ker sam misliš, da nisi dovolj dober, kar pa ni res, samo doumet moraš to.

Točno tako. Ljubosumje izvira iz pomanjkanja samozavesti.

komarka -> RE: Sanje (22.8.2009 17:16:47)

Ti pe js povem isto kot en pred mano. Ljubosumje izvira iz tvijega občutka da nisi dovolj dobra zanj in nima veze s tem kaj on sanja.

Najbrz ti res zaradi tega ne želi povedat, mogoče so pa samo tako bedsate da niti nima kaj povedat... Raje ga porsi naj ti večkart pove zakaj si mu všeč in kaj ceni pri tebi... Kot praviš je zelo pozoren do tebe in mogoče te pa žre d ati ne narediš dovolj za nejag. Ali ap ga vprašaj kaj si želi, kakšno skrito željo in jo poskušaj uresničit...mogoče se boš polj počutila bolj vredno njegove ljubezni.

Zanica -> RE: Sanje (25.8.2009 12:06:30)

Meni je moj enkrat priznal da je sanjal Ceco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tudi on je enkrat imel fazo "nočnega prebujanja", mene ni motilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kaj me briga kaj je sanjal, fajn smo se imeli!

Anonimen -> RE: Sanje (26.8.2009 10:29:47)

Ja punce, res je, skoz imam občutek, da nisem dobra zanj :( Ne vem, kako se naj tega občutka znebim. Sej je res smešno, ampak on je tak frajrček, kar obleče mu paše, idealna postavca, itd., zame sicer vsi pravijo da sm ful lušna, postave sicer nimam popolne, nisem pa debela :P in to me bega, ...... bla bla, dejte mi že povedat, da sm otročja in da naj neham s tem... pa ne vem no, to ljubosumje izvira tudi še od prej, ko nisva bila še skupaj je imel veliko punc,... in jst skoz zagotavljam, da se človek ne more spremenit, ali pač [sm=zmeden.gif], da ne more iz svoje kože, mah, jst sm nora, ja res sm :P Ma, sej ne vem kaj hočem povedat, samo vem, da je zelo dober do mene in najinega sončka, da smo skoz skupaj, da imamo vse,..... jst pa še kr nezadovoljna, ajjej sej vem, ........ ni prav!!!

Anonimen -> RE: Sanje (27.8.2009 12:17:27)

Sam si res smešna, ljubosumna si, ker nekaj sanja!!! kako pa lahko on vpliva na to, kaj sanja? ne vem, no, saj ne more ukazat, naj neha sanjat...

Stran: [1]