ronja
|
Jaz sem zelo srečna, da živim tu! ne samo zato, tudi zato, ker lahko grem sredi noči sama po cesti, pa mi nihče ne bo hotel nič žalega. tak da - Sloevnija je zakon! In slovenci tudi, seveda Je pa res, da je tam drugače: oni dejansko puce poročijo kar nekam in jih potem dostikrat zelo malo vidijo... Ko sva s prijateljico pred leti štopali po Bosni, so naju hoteli (čisto resno, se ne zezam) kar poročiti z dvema svojima sinovoma (no, v bistvu sta bila bratranca, pa ni važno), kar tako, pa so naju prvič videli... Njiju tudi nihče ni nič vprašal, da ne bo pomote, onadva sta mela za bit vesela, da sta sploh dobila ženski... Fanta pa sramežljiva, še pogledat si naju nista upala, celo mlajša od naju, eden je bil 16 let star... Pa bi ga kar poročili z eno Slovenko, ki jo prvič vidi... Res, so naju ful prepričevali, da nama ne bo nič manjkalo, da bojo lepo poskrbeli za naju,... Bilo je pa to v nekem selu, zelo prijazna družina, vse super... Nič jih ni motilo, da mava fante doma, saj poročeni še nisva , pol še ni nič zamujeno... Tak da tudi fantom tam ni tako lahko, glih tak ne morejo kar zbirat, kar jim paše... Na koncu se imajo pa marsikateri vseeno zelo radi... Tak da ne bom preveč pametna... Navsezadnje glede na to kako tu nekateri zbirajo partnerje, se mi zdi, da bi bilo boljše, če bi jim ga kdo drug izbral . Seveda pa v splošnem nisem za to in sem super srečna, da sem si svojega srčka lahko sama izbrala... (čeprav, če bi ga poznala, bi mi tudi starša njega zbrala, hehe in obratno, njegovi bi mene, hihi )
|