|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 21:15:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Samo da je muško
19.3.2007 22:43:32   
natalia
groza!! totalno nefer do nas, žensk!
jaz sem bila tudi prvič noseča in me starejša teta vpraša, če že vem kaj bo, in veselo rečem punčka, ona pa meni: aja, eh saj fanta pa bosta še tudi imela, če bo po sreči!user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.3.2007 22:45:17   
arabela*
bolano,no kaj naj druga rečemuser posted image

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.3.2007 13:30:51   
Dejča
Ja, tudi v SLO se še vedno najde veliko takih bedakov, ki jim je spol zelo pomemben. Tudi zdaj, ko sem drugič noseča (doma imamo hčer), mi kakšna soseda, ki jo srečam, veselo napleta: "Saj zdaj bo pa fant!" MIIIIIIIIIIslim, kot da smo vsi nesrečni, da imamo doma punčko.
Ko bi se le ti "pametni" moški, ki tako zaničujejo ženske, ki rodijo hčere, zavedali, da so oni tisti, ki določijo spol.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.3.2007 13:47:44   
muška
Eh brezveze, moja babica je rodila 4 hčere, vsaka od teh hčer po dve hčeri, torej nobenega moškega potomca. Zdaj od vseh mojih sestričen imajo vse, ki so že rodile punčke, edino jaz imam dva sina in ko sem rodila prvega, se mi je babica prijokala od sreče, da je očitno urok končno pregnan. HALO??? Ko sem rodila drugega sina, so spet nekaj bluzili, da pa zdaj pa bo,.... buuuu ma jaz pa si tako želim punčko user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.3.2007 17:49:23   
ronja
muška, spremeni si nik, pa bo v tretje punčkauser posted image

Moja "tašča" pa si želi, da bi bila najina user posted image , si je že pri svojih dveh želela user posted image , pa ni ratalo, potem je dobila še vnučka user posted image , no, pri nama se ji bo pa verjetno le uresničila želja, saj bo verjetno user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.3.2007 20:42:47   
Anja**
Kolegica je imela zidarje, prav tako s Kosova. Ker je sama arhitektka in je imela gradnjo ona prek je ona hodila na gradbišče.

In zidarji je sploh niso resno jemali dokler se ni njen mož razkuril in jim naročil, da jo morajo resno jemat, prej so jo pa naganjali, češ da prinaša nesrečo..

Par dni je trajalo preden je ugotovila kaj ji govorijo in da si je naredla red user posted image

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.3.2007 21:48:48   
Pupica
user posted image
si ne znam predstavljat. moj dragi je prov ponosen na hčerko.In čist nč ni kompliciral.In vem, da če bi bile še 2 punci ne bi nič kompliciral.

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.3.2007 22:40:58   
Anonimen
o Nalin, samo da si končno slikico spremenila, uff the best

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.3.2007 23:03:46   
Anonimen
Hmmm... Jaz imam dva sinova ( z dvema različnima moškima) in si sploh ne upam imeti tretjega otroka, ker sem 99%-no prepričana, da bo spet sin... Tudi, če zamenjam partnerja... Jaz bi pa hčerko... Ampak jaz seveda nisem moški... user posted image

(odgovor članu Junona)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.3.2007 8:01:40   
Anonimen
Samo en medklic: vsa te tako zeželene fantke pa še vedno rodi ŽENSKA... In če nas ne bi bilo... Mah, saj je brez vezeuser posted image .... Primitivizem brez primere. Najbolj neumno je pa to, da tudi ženske tako razmišljajo - in to v 21. stoletjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
21.3.2007 8:06:44   
Anonimen
Ko sem bla s hčerko v porodnišnici sem zamenjala dve cimri, seveda smo klepetale in obe sta se vidno oddahnili user posted image , potem, ko sem rekla damamo 3 punce in 1 fanta,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 13:49:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
22.3.2007 23:45:44   
m76
No še moja zgodba: Moja tašča in tast sta 100% slovenca pomoje mata še kak rodovnikuser posted image , ampak prve besede ko je odprla vrata v porodnišnici ( ko je prišla malo pogledat) ((eno nogo je imela še na hodniku)) Jaaaa kolk je pa **** (moj mož) razočaran ker mu nisi dala fanta??user posted image user posted image user posted image  Žal mi je samo da takrat nisem imela tolk korajže da bi ji v ksiht povedala da njen sine odloča al bo otroke delel v škornjih al v šolnih.

< Sporočilo je popravil m76 -- 22.3.2007 23:46:21 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.3.2007 7:47:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Junona
Dobil je drugo žensko (prva ne vem, kam je šla) in ta je rodila - hčerko. je bil še bolj nesrečen.user posted image user posted image Potem mu je ta šef zidarjev uredil mlado žensko, direktno s Kosovega, mu je rodila dva sin. Sedaj je pa ful srečen.user posted image user posted image user posted image

Ta je pa res mal pocen... ker menja zenske.. zato da bo dobil sina.. a v bistvu moski doloca spol.. user posted image user posted image  

Drugac pa tole je mal prevec primitivna tema.. zame..

(odgovor članu Junona)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.3.2007 17:49:08   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ta je pa res mal pocen... ker menja zenske.. zato da bo dobil sina.. a v bistvu moski doloca spol.. user posted image user posted image   

Tjazi. Ne vem, a misliš, da je pocen al počen? user posted image
Verjetno res še ni slišal za spolna kromosoma X in Y. Ja, sej matematika je res ****.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.3.2007 18:14:01   
Gina
Kaj pa vem....če zelo globoko razmislim, smo menda vsi malo "rasistični" ali kako se že reče temu. Vsaka od vas lahko menda prizna, da ko je bila noseča, da si je vsaj potiho, če ne na glas, malce, za en odtenek ali dva bolj želela da bi bil otrok npr. punčka ali npr. fantek, saj je vseeno kaj že. Zakaj bi se potlej čudili ljudem, ki si bolj želijo fantka. So pač ubrisani na fante. Saj če po pravici razmislimo, je v končni fazi vendarle v naši družbi mnogo lažje živeti kot moški.
p.s.: jaz sem si na dnu duše bolj želela punčko. Malce sem pristranska, še vedno menim, da so ženske precej bolj polne energije kot moški. Ampak saj sem ravno toliko pristranska kot prvi zgoraj opisani primer, a ni res!

Aja, če pa pogledamo iz stališča, da nekdo noče punčke, ker so fantje kao bolj zaželjeni (sposobni, fajn, bla bla...), pa to itak nič ne pove o punčkah, ampak zgolj o njegovom okusu. Kaj češ, nekomu so boljša jabolka, nekomu hruške. Bog pomagaj, zato se pa res ne bomo sekirali.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.3.2007 22:52:05   
lolipop
Men je pa kul, da je prvo muško.

Ker moj tamalček ima cunj kot da je najhujši movie star. Kako bi se mi šele odpeljalo, če bi imela punčko. Vse tiste cute kiklce in žabice. Bi ji morala kar eno garderobno sobo narest.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.3.2007 10:46:29   
Bonnie_RR
Od mojga mama je bila baje v prvi nosečnosti čist opledena in si je grozno želela fantka. Pa je najprej rodila punčko in se le nekak sprijaznila s tem. Ko je pa čez nekaj let fantka (mojga user posted image ) dobila, je bila pa menda hujš ko v sedmih nebesih. Sama sicer tega ne morem presojat, mi je pa to sama razlagala večkrat med nosečnostjo, se pa v vzgoji in odnosu se vidi precejšnja razlika. Tud pri vnukih se lahko opazi razliko. Do prvega je veliko bolj tolerantna in "prijazna" kot do vnukinje. Do najinega tamalega je pa tud cela sladka. Po njenem je ženskam ful težje v življenju, moški pa pridejo lažje skoz.user posted image user posted image user posted image

Eh, čist brezveze...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.3.2007 12:28:13   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kaj pa vem....če zelo globoko razmislim, smo menda vsi malo "rasistični" ali kako se že reče temu.

sori, da popravljam, verjetno si mislila 'diskriminatorni', ker rasistično pomeni nekaj čisto drugega...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.3.2007 17:25:32   
Gina
Ma ja, saj ni bistvo v pikolovskem obešanju na besede, ker normalno inteligenten človek po moje nekako razume, kaj mislim z izrazom pod navednicami, vsaj zdi se mi tako.user posted image  Rasističen menda pomeni, da se ti zdi neka rasa večvredna, a ne? In če ne vzamemo rase v smislu beli, črni, arijski..... lahko vzamemo na primeru človeka: xx:**** (a zameriš, če rečem ženska rasa, moška rasa???, kljub temu, da v sskj-ju tega  najbrž ni). No, seveda samo, če se ne obešamo na besede pod narekovaji, pa hočemo razumet tako, kot je bilo mišljeno. Skratka bluziva zdaj, nikogar te reči ne brigajo, ker so najbrž vsi razumeli, če pa niso, si jim pa ti razložila.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.3.2007 11:09:21   
Zahi
Dage moje.. ne obsojajte drugih kultur.. v nekaterih kulturah je moški naslednik nekaj nujnega (v glavah muslimankih samcev npr.).. tako so vzgojeni.. in tako živijo.. tega se ne da spremeniti čez noč sploh če se noče.. kakorkoli se vam zdi to primitivno, se za njih zdi primitivno marsikaj kar je vam vsakdanje.. tako, da.. malo strpnosti ne škodi user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.3.2007 12:10:15   
romy
Če priznam sem si želela sina, da ne govorim kako si ga je želel moj user posted image  in sva ga dobila.
Tut če bi bila punčka bi bilo čist ok sam da je otrok zdrav, ampak tko ne - če bi človek mogel izbrati spol bi si izbrala fantka.
Moj user posted image  je pa itak čist čuden. Že par let govori da si želi 3 sine in potem bo od teh 3 imel še vsak 3 sine. Tako da bo potem on imel 3 sine in 9 vnukov. In pol bodo baje avtobus kupil pa skupaj hodili na košarko pa na morje...user posted image
user posted image user posted image user posted image  whatever........

Vglavnem imava enega sina.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.3.2007 13:17:56   
Kuba
Gina, imaš prav, včasih se kar ne morem kontrolirat, če vidim, da beseda ni na svojem mestu - preveč sem pikolovskauser posted image , sori user posted image  

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.3.2007 14:45:06   
srki
Zahi, saj imaš po svoje prav.

Samo je pa grdo, kar je Kuba napisala. Sta se mi punčki kar zasmilili.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?