|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj ne vem več kaj naj
7.7.2007 15:30:20   
Anonimen
Dajte mi povedat kako ravnati z žensko, ki ti iz samega maščevanja in zavisti na okno avtomobila prilepi žvečilni gumi? Ker sploh ne ve več, kako bi mi nagajala. Pa moram biti z njo v stiku, ne da se je rešit, ker se kar sama od sebe stalno ukvarja z menoj, namesto da bi se s seboj. Kaj naj še naredim, da bi me pustila na miru? Kakšno lekcijo naj ji dam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj ne vem več kaj naj
7.7.2007 15:45:58   
total
Zakaj moreš bit v stiku z njo?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2007 15:50:56   
Marogica
Kako pa veš, da ti je ravno ona prilepila žvečilni na avto???

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2007 15:54:48   
Anonimen
Ker se ona z menoj ukvarja. Zato. Išče prepir. Do sedaj ji sploh nisem odgovorila na njene "napade". Ampak mi je dovolj njenega ukvarjanja z menoj.
Glej, ne hodim k njej. Niti se ne pogovarjam z njo. Nisem je videla že 5 mesecev. Ampak stalno mi nagaja. Posredno. In zadnji tak primer je ta žvečilka. Vem, da je njena. Ne bom razlagala od kod vem, ker bi se razkrila. Ampak je njena. 100%

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2007 16:53:27   
snake
ignoriraj, ker taki ljudje samo čakajo da se raskuriš in se začneš sekirat in tako padeš v njihovo igro, delajse kot da je ni,,, malo potrpi in bo vidla da ne pali, pa bo nehala, če pa ne bo pokliči policijo in naj ji oni malo pokažeji njihovo igro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2007 16:58:26   
Anonimen
Snake: Ja, saj sem. Ampak to traja že več kot 2 leti. In zdaj jo imam počasi dovolj. Za policijo nimam dokazov. Sicer sem jo snemala parkrat, ko je govorila o meni, ampak to je itak nelegalno. Sploh ne morem verjet, da me tako sovraži, da se je sposobna z menoj ukvarjat toliko časa.
In njeni načini mi kažejo, da ima IQ telesne temperature. Kako naj s takim človekom? Ne morem tako nizko. Žaluser posted image .
Bojim pa se, da naslednjič ne bo samo žvečilka user posted image .

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2007 19:38:11   
Colt
Ponavadi ima vsaka palica dva konca. Kaj pa sta mele?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2007 19:39:05   
Anonimen
In kaj je vzrok njenega obnašanja? Brez razloga sigurno ne počne takšnih stvari, čeprav so otročje.
Morda se ti lahko samo na tak način maščujeuser posted image  Malo več bi morala povedati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2007 20:16:40   
Anonimen
Ah, dokler je samo čigumi, se sploh ne sekiraj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2007 20:19:02   
caillou
Eh, kaj pa vem. Jaz bi jo pustila pri miru. Nekaj časa jo bo še žgalo, potem bo pa obupala. Upam da ni kakšen težek psihotik .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2007 20:34:02   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ponavadi ima vsaka palica dva konca. Kaj pa sta mele?

Speljala ji je dedca ..... sklepam, no. To je najpogostejši vzrok takih otročarij.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2007 20:37:42   
Naja31
Če bi malo več napisala kod je ta ženska tebi in kaj sta imele, bi lažje svetovali.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2007 20:43:08   
Anonimen
Nisem ji speljala dedca. Imam pa občutek, da si ga vseeno lasti. Je pa svakinja od mojega.
Saj se nikoli nisva marali. Začelo pa se je od takrat, ko sva povedala, da sem noseča in je naredila cel halo, kao, da ne bi smela biti, ker midva nisva poročena, ona pa je. No potem, ko sem jaz kupila računalnik (prodala sem avto zato), se je tudi ona zapufala, da ga je isto imela. Stalno se ukvarja s tem kakšna gospodinja sem (zakaj, ne vem) in očitno mi zavida, ker meni ni potrebno kuhat, ona pa more. Ne vem, zakaj jo skrbi prehrana MOJE družineuser posted image . Tudi pospravljeno nimam v redu (spet, zakaj žeuser posted image ) itd., itd.
Zadnjič je šla nadlegovat MOJEGA otroka v vrtec. Res ne vem več, kako naj se je rešim. Res je PSIHOPAT!!!!!

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2007 20:45:38   
daddy
   S trdo roko, če drugače ne gre ..... a tvoj pa vse skup mirno gleda al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2007 20:49:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

S trdo roko, če drugače ne gre ..... a tvoj pa vse skup mirno gleda al kako?

Kako? Na legalen način. Saj, jaz bi jo že na gobec vžgala, če bi smela.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.7.2007 20:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

a tvoj pa vse skup mirno gleda al kako?

On je preveč miren in hoče na diplomatski način vse to rešit. Jaz sem pa čisto divjauser posted image .

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.7.2007 20:57:59   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

. Saj, jaz bi jo že na gobec vžgala, če bi smela.user posted image

Ma, to je klasika ..... bolj prefinjenih mafijskih metod ti ne smem razkrivat, kar se tiče legalno pa ..... ne vem. Razkrinkaj jo javno. Nastavi "past", v katero veš, da se bo ujela, pa jo osramoti pred vsemi.
  Predvsem pa vedno ohrani mirno kri na zunaj, četudi v tebi vre. Bolj, ko te ma, da bi jo "na gobec", bolj bodi na zunaj ledena. Zagotovo bolj vžge kot pa da pokažeš, da ti načenja živce  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.7.2007 21:13:38   
Anonimen
Pa saj pravim, da se sploh ne odzivam na njene bedarije na zunaj (v meni itak, da vre). Zato jo imam pa že dovolj. Že dve leti sem tiho in čakam, da se naveliča. Pa še vedno nič. Rada bi jo udarila nazaj tako, da bi mi dala enkrat za vselej mir. Ampak legalno. Ne mislim se pa spuščat na njen idiotski nivo. Ni mi do tega, da bi lepila žvečilke na avto. Ali pa jo zmerjala z žaljivkami, tako kot to ona počne. To je otročje. Idiotsko. Rabim kazen višje kategorijeuser posted image . Da bo ustrezal mojemu IQ-ju, ki mi ga tako zavida.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.7.2007 22:14:13   
mamsi
A veš, moj mož je imel podoben primer, le da je njega en "kolega" drk... in poniževal, napizdeval,... pred vsemi in kar naprej, kao prjatu. On je bil tut tih, ampak 10 let, pa to tega "kolega" tut slučajno ni ustavilo. Pol sva pa otroke dobila, in mož ni hotu več pokvarjenih ljudi okol sebe in otrok imet. Se je mož enkrat dovolj nakuhov, mu je zavrel in je svojemu kolegu vse, kar ga je na njem motil, v glavo povedal. Vse mu je reku, da mora bit preklet nesamozavesten, ker mora po dugih hodit, da je sam za cm višji, da je nezrel s svojimi žaljivimi komentarji, ... Nič ni spustu. Potem mu je pa še povedal, da ga noče več za živo glavo videt in da sta zaključila poznanstvo.

Sej tut jest nism mogla verjet, ker je moj mož mirna sorta, ampak POMAGALO JE. Kolega je zavihal surlo in njegov ego je bil tako prizadet, da se ni upal še probat.

Poizkusi, ampak na 4 oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2007 22:32:12   
Anonimen
Sva se spičile dve leti nazaj. Niti ni ona toliko govorila, ker je prevzel njen mož (ona itak ni sposobna normalne komunikacije). Takrat sem ju poslala ven iz stanovanja in se sploh ne ukvarjam več z njo. Razen, ko dobim kako pošiljko bedarij. Ampak ji na ven ne pokažem, da vem, kaj je naredila. Samo zdaj imam pa res že vsega vrh glave. Očitno bo treba še en tak prepir. Samo se bojim, da ji bom kaj naredila.user posted image

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.7.2007 22:35:30   
Anonimen
Rešite na miren način. Čimprej. Ti sama jo osramoti pred množično publiko. Preverjen recept.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.7.2007 22:36:57   
Anonimen
Tole me pa na mojo svakinjo spominja. user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni je trajalo dve leti in pol. Takšno in drugačno "pod*ebavanje". Z obeh strani, priznam. Začela je sicer ona, ampak jaz sem tak karakter, da takšne stvari vrnem. Pa če je prav ali ne. Začelo se je očitno zato, ker se je v življenju njenega brata (mojega Kamikaze) pojavila še ena ženska, poleg nje - jaz. Ona je bila navajena, da je ženska št. 1 v njegovem življenju (pač mlajša sestrica), potem pa sem ji to mesto nehote prevzela jaz. In se je začelo. Pa sem bila na trenutke celo tiho in marsikaj pogoltnila iz ljubega miru, da ne bi bilo sranja v familiji, ampak ni šlo. Vsaj na dolgi rok ne. Počilo je, ko je na parkirišču pred blokom, pred vsemi sosedi v naselju, začela name kričati, da imam na sebi ukradene obleke. Pa da ne bo pomote - jih nisem imela. Oblečeno sem imela tisto, kar mi je prinesla moja (sedaj že pokojna) mama, ki je bila prodajalka oblek. Takrat mi je pa počil film in sem ji "diskretno naglas" povedala, da imam raje na sebi tisto, kar je "ukradla" moja mama, kakor pa da bi nosila obleke, ki bi si jih zaslužila z razkazovanjem pi*ke, kakor ona (striptiz plesalka in menda po potrebi še kaj, če je bilo dosti € na kaki jahti).

Od takrat naprej je mir. To je bilo spetembra lani. Videli sva se 3x za 5 minut, spregovorili nisva niti besede in če je slučajno kdaj tako, da naj bi se obe znašli ob istem času na istem kraju, potem 3x razmislim, ali mi je takrat res treba iti tja ali ne. In ponavadi ugotovim, da ne - in me ni. Izognem se ji v velikem loku, česar ne smatram kakor umikanje, temveč kot vzdrževanje družinskega miru. Pa so bili vmes še konflikti oz. poskusi le teh z njene strani (hotela je, da starša nepremičnine napišeta nanjo, da ne bi slučajno jaz kdaj kaj podedovala kakor partnerka njenega brata; hotela je name zvaliti krivdo, da so njej na Mobitelu zaračunali pogodbeno kazen, ker je predčasno prekinila naročnino itd.), ampak sem vedno samo 1x povedala, kako in kaj je in potem s tem debato o določeni stvari zaključila. Tudi k nam domov ne hodi, ko sem doma jaz - ima prepoved in moj Kamikaza se s tem strinja. Pravi, da je nesmiselno iskati prepir tam, kjer ni treba, da je. In ona pride, ko mene ni ali pa se dobivata drugje. Njemu je tako prav, če pa njej ni, je pa meni popolnoma vseeno. Hiša je "moja" in če je jaz ne želim videti v njej, potem je ne bom.

Simpl k pasulj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.7.2007 22:46:03   
Anonimen
Zgleda, da bom res morala naredit en kažin takrat, ko bo okrog še kdo od njenih "prijateljev". Itak ji je važno samo to, kaj bodo pa drugi rekli. Jaz sem pa kao boga reva, ker nimam prijateljev, ker me nihče ne mara- a ona ima ful prijateljev (ki jo za njenim hrbtom opravljajouser posted image , ona pa njihuser posted image ).
Hm, zdaj pa moram samo še plan sestavit kje in kako jo bom pi* prek*user posted image . Po drugi strani mi je tako brezveze zapravljat moj dragocen čas za tako ku*, k itak samo španske nadaljevanke gleda, pa razmišlja, kdo ima več od nje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.7.2007 22:48:11   
Anonimen
Kerensa, tudi jaz se jo izogibam, pa kr sama leze k meni. Ne vem, a imam kje kak magnet na sebiuser posted image user posted image
Mogoče bi mi pa moralo vse skupaj laskati, da se zgleduje po meniuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.7.2007 22:56:40   
Anonimen
Pa saj je tudi ta hudič babji ves čas lezel za mano, pa pojma nimam, zakaj. Verjetno zato, da je preverjala, kaj počnem. In da je ona potem lahko tisto počela drugače. user posted image
Kupit sem šla nov GSM. In, glej ga zlomka - naslednji teden je imela tudi ona novega. Seveda boljšega od mene. user posted image  Naprej mi je metala mojo službo, kjer zaslužim "samo" 650€, ampak je nehala, ko sem ji rekla, da ona pa še tega nima, saj ji vsak burek kupi njen fant z Eurocardom. Pa si je potem našla službo in je spet mir. user posted image  Nato je ugotovila, da lahko jaz podedujem hišo na Plitvicah (1/2), če se mojemu Kamikazi kaj zgodi - in je letela k staršem, naj hitro napišejo darilno pogodbo na njo. Itak, da je niso. user posted image

In še cel kup takšnih malenkosti. Jaz sem ji v obraz povedala, da naj se nekam zaleti, če ji kaj ni prav. Pa je skakala in vpila in zmerjala in grozila in ne vem, kaj še vse - dosegla pa ni nič. Samo to, pravzaprav, da je sedaj ne gledam na "svoji" zemlji, kar je pa tako ali tako meni v plus. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?