|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadno-žitne rezine
4.3.2011 13:10:50   
Anonimen
Ima kdo kakšen fajn recept za rezine ala frutabela, s sadjem, ovsenimi kosmiči ali kaj podobnega? Da lahko vzameš s sabo na izlet, obiske, za daljšo vožnjo z avtom...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadno-žitne rezine
4.3.2011 15:39:27   
Ira_
Granola Bars
4 1/2 skodelic ovsenih kosmicev
1 skodelica moke
1 zlicka sode
1 zlicka vanilijevega ekstrakta
160 g masla
1/2 skodelice medu
1/3 skodelice rjavega sladkorja
2 skodelici cokoladnih kosckov
Segrej pecico na 165 C, namasti 22x33 cm pekac. V vecji posodi zmesaj vse sestavine, namesto cokolade lahko das tudi kako drugo sadje ali oreske. Rahko pritisni mesanico v pekac in peci 18-22 minut ali do zlato rjave barve. Hladi 10 minut nato razrezi na rezine. Pusti da se popolnoma ohladijo v pekacu predno jih vzames ven.
Skodelica = 240-250 mL

Muesli ploscice
115 g masla
75 g rjavega sladkorja
45 ml medu
150 g ovsenih kosmicev
25 g kokosove moke
50 g sezamovih semen
Pecico segrej na 175C, namasti pekac (20x25 cm). V kozici raztopi maslo, sladkor in med, dodaj vse sestavine in dobro premesaj. Stresi v pekac in enakomerno potlaci. Peci 15-18 minut ali do zlato rjave barve. Ohladi v pekacu in narezi na rezine (20 kosov).

Našla na kulinarikiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2011 20:29:06   
Freya88
A je kateri od teh receptov preizkusen? Mene tudi to zanima, namrec:)

(odgovor članu Ira_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2011 12:19:47   
Anonimen
Freya, danes ti sporočim, koliko je užitno, bom sprobala.
Napišem pa še ena dva recepta zvečer, ju imam doma, sta preizkušno dobra user posted image

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2011 10:54:57   
Freya88
O super hvala:)
Upam da so okusne;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2011 10:41:50   
Freya88
Torej Ankica., so rezince uspele?:)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2011 10:48:36   
Anonimen
user posted image  so uspele, naredila sem muesli ploščice. Prvi dan me je sicer motil močan okus po medu (mi ni ravno najljubši), drugi dan pa je bilo kar se mene tiče in naše najmlajše, starejša se je nekaj bunila user posted image , prav dobro. Drugi recept pride na vrsto verjetno ta vikend (je prelepo vreme za biti notri).
Aja, edino naslednjič bom dala pečt na peki papirju, ker se je kar močno prijelo za pekač.

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2011 11:15:08   
Freya88
Cudovito... bom tudi js poskusla enkrat ko se mi bo peklo:) heh

Ce pa bos delala kaj se s sadjem, pa se prav tako priporocam za feedback;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?