|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STIGMATA?
19.3.2006 14:10:29   
ZARA
Ne vem, če sploh paše na ta forum. Me pa zanima vaše mnenje o tem. Naj najprej povem, da sem ateist in ne verjamem v boga v krščanskem smislu. Me pa vedno izredno privlačijo take in drugačne zgodbe.
Zanimiv mi je podatek, da se po nekaterih podatkih stigmatizacija pojavlja skoraj izključno pri ljudeh oz. pripadnikih rimskokatoliške cerkve.
Znanstveniki seveda vsa pričevanja razglašajo, bodisi za goljufijo ali pa prevaro.  Očividci bi naj bili ravno tako žrtve prevar in halucinacij... po drugi strani pa mnogi menijo, da se stigme res pojavljajo v psihonevroških primerih, npr. histerija...a kaj veste o teh rečeh?
Vsekakor zanimivo...no morm še povedat, da me je zelo fasciniral film Stigmata!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STIGMATA?
19.3.2006 14:31:34   
muki1
Brrrrrrrrrr, mene je film Stigmata totalka prestrašil user posted image . Je pa bila Patricija kak se že napiše zelo prepričljiva, a ne da?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2006 15:37:43   
Anonimen
Men eje tega tako strah, da sploh pomisliti ne smem na kaj takega! Film sem itak cel premižala.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2006 15:55:48   
soncece24
Res dober film, ni kaj, upam, da gre res za kake halucinacije in prevare, ker si ne predstavljam, da se bi kaj takega res komu dogajalo... kriza

< Sporočilo je popravil soncece24 -- 19.3.2006 15:59:01 >

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2006 15:59:40   
Anonimen
Patricia Aruquette, se mi zdi. Od Suzane Arquette sestra.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 17:15:04   
CIPRESA
Kaj pa je to stigmata po domače povedano???user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 17:23:40   
poliloni
Mene je pa pri tem filmu najbolj fasciniral stavek: "Ne išči boga v cerkvi, najdeš ga pod vsakim kamenjem, ....."- nekaj takega in bi se ga moral držati vsak vernik!!!! Da veruješ ti ni treba iti v neko institucijo....
Sicer sem pa ateist in odločno proti institucionaliziranju vere!

Kar se pa stigmate tiče - o tem ne vem ravno dosti in tudi na lasatne oči tega še nisem videla...tako da...
Je oz. bi bil pa to zanimiv pojav!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2006 17:41:50   
copka
Cipresa, stigmate so po domace povedano vse rane, ki jih je imel Jezus na krizu, kot npr. prebodene roke in noge, rane, ki so nastale na njegovi glavi, ko so mu na glavo dali bodicasto krono. Te rane pa se vcasih pojavljajo tudi na nekaterih osebah, ki so ali pa niso verniki. Kar naenkrat, naj bi jim zacele krvaveti npr. roke, tako kot Jezusu, pa za ta pojav ni nobene dokazljive razlage. Zato to dviguje toliko prahu v verskih in tudi znanstvenih krogih.

A sem bila razumljiva? Morda, me se kaksna popravi!

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2006 18:01:28   
copka
Se prej nisem mogla spomnit imena. Torej v Italiji je zivel padre Pio, pa ne vem tocno ali je bil samo menih ali prav duhovnik. V glavnem pri njem so se pojavile stigmate na rokah. In ker tudi sam ni verjel, da bi lahko bile stigmate, si je povijal roke, da ne bi kdo opazil. Pa ni bil tak prijazen duhovnik, ki bi hotel slavo. On se je posvecal bogosluzju in hotel je svoj mir.

Nekoc pa je nekdo opazil njegove roke in poklical predstavnike Cerkve, specializirane za nenavadne pojave. In so mu povijali roke in si na razne nacine oznacevali, da bi ob morebitne goljufanju takoj odkrili prevaro. In kot zgleda naj bi jih resnicno imel. Pa mu to ni bilo cisto nic vsec, saj so ga vlacil po medijih, stigmate so ga bolele za umret, verniki so romali k njemu, ker naj bi tudi cudezno zdravil, kar naprej so mu tezili, on pa se je vedno bolj zapiral v svojo celico.

Ceprav Cerkev tega ne priznava kar tako na easy, mnogi verniki v Italiji romajo v San Giovanni Rotondo, kjer je zivel pade Pio.

Toliko jaz vem o tem.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2006 18:34:03   
CIPRESA
Aha, ja o tem sem že slišala le da se to imenuje STIGMATA nisem vedela. 

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2006 23:04:24   
Anonimen
Ravnokar snemamo ta film z Azureusa. Ker sem slišala, da je dober. Ampak me pa nekaj zanima. Večina filmov, ki jih od tam snemamo, je velika največ 1GB, tale Stigmata pa piše, da ima 4,2GB. A je to ta film al' ne? Da ne bom cel teden čakala, da mi nekaj drugega posname...

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2006 8:42:38   
dory
Sem gledala film,ki me je cist fasciniral...sama nisem ne vem kako verna, vem pa, da nekdo je nad nami..ampak kdo?

Raznorazni pojavi kot npr.stigmate pa verjamem,da se pojvaljajo...bi rekla zgolj kot opozorilo od zgoraj, da vendarle nismo sami...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?