|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STEKLENIČKE?
4.11.2005 7:22:59   
lumpy
Dnevi neizbežno user posted image hitijo in počasi se bližamo koncu , jaz pa imam vedno več vprašanj in vedno bolj zmedenauser posted image se zdim sama sebi - še o tistih stvareh, ki sem prej bila prepričana se mi zdi da sem sedaj čisto izgubljenauser posted image .
Zanima me kaj menite o nakupu stekleničk? Katere Avent, Nuk ali Chicco?

Sama se nekako najbolj nagibam k Chicconu, ker so mi všeč tele poševne flaške, kjer pride v otrokov želodček manj zraka, ampak takšno imajo samo ta veliko stekleničko za hranjenje ( se pravi , da če polno dojiš ti ne pride v poštev), ta male za čaj ali vodo so pa tako normalno oblikovane, kot ostale.

Nuk mi po dizajnu sploh ni všeč, Avent pa full.

Ka priporočate? Ima katera že izkušnje s katero od teh znamk.

Lep danuser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STEKLENIČKE?
4.11.2005 7:43:35   
Marogica
Jaz sem imela pri obeh Aventovo stekleničko in sem zadovoljna. Kakšne so prednosti ali slabosti enih ali drugih ti ne morem povedati, ker poznam samo našo. Mislim, pa, da je vse skupaj stvar navade. Kupi tisto, ki se tebi zdi najbolj primerna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 7:46:21   
rija
Hja lumpy, očitno smo bile vse pred enako dilemo.

Jaz sem se odločila za chicco, ta poševno. Pa kaj če je velika? Pač daš manj mleka not in je napol polna . Zakaj pa bi morala biti polna? Mislim, da četudi nebi dojila, ti novorojenček polne itak nebi pojedel.
Potem sem vzela še eno majhno za čaj, tudi chicco. Praksa pa bo pokazala, ali sem se prav odločila. Če ne, bom pa pač novo kupila. Tele flaške so od vsega še itak najmanjši strošek.

Ja, pa še un njihov "grd" cucelj sem vzela, ki je cel iz kavčuka. Pa tako luštno majhen jeuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 4.11.2005 7:47:20 >

...vox populi...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 8:43:46   
Anonimen
Jaz imam samo eno majčkeno od aventa, ki sem jo dobila.

So mi vsi svetovali, da naj skleničk ne kupujem vnaprej, da mogoče pa da sloh ne bo hotel imeti stekleničke ali pa mu ne bo pasala ravno tista, in potem je škoda kupovati cele komplete. Sploh pa ne bi smele kupovati tiste, ki so vam všeč. Bo otrok sam povedal, katera je ta prava. 

MOje mnenje, na koncu je pa odločitev itak vaša.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 9:18:03   
Anonimen
Jaz tudi ne mislim kupovati stekleničk vnaprej, ker jih od začetka ne rabiš, ker vsaj kratek čas boš sigurno dojila in takrat ne rabi ne mleka ne čaja. Nimam pa pojma, kaj bom kupila kasneje. Vem samo, da bom nabavila silikonske cuclje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 9:37:49   
radovednica_
oj

jst sem za aventove user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 9:41:27   
fricka
Mi smo od začetka na steklenički- dolgo časa sem samo izčrpavala preden se je začela tudi dojiti. Imam nukovo in aventovo in je takole: nukova čeprav z najmanjšo luknjico je na začetku absolutno preveč zalivala in ni sva mogle uporabljati aventovo. Majhne so zelo priročne in ne spuščajo zraka, sploh nisva imele krčev. Zdaj ko je večja, je pa nuk boljša. za transport pa aventova zakon. popolnoma zapira in ni bojazni, da bi v torbi razlivala. Na nukovo pa bi mogla natikat zaporo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2005 12:38:56   
lumpy
Punce, hvala za pomoč bo kar lažje se odločit, ko slišiš še kakšno drugo mnenje. user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2005 13:00:29   
tinkatonka
Sicer otročka še nimam, se skriva še v trebuščku, vendar sem nabrala že ogromno informacij o vseh teh dudah, flaškah....No po raziskovanju kaj je boljše, Nuk, Avent ali Chicco, sem se odločila da bom kupovala Avent in sicer bom na začetku kupila samo eno flaško, da bom imela za vsak slučaj doma, nanjo bom dala silikonski cucelj, bom pa kupila kr ta večjo 320ml.

Za Avent sem se odločile predvsem zaradi oblike cuclja, ki jih imajo (v obliki bradavičke).

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2005 14:40:23   
sonccnica
Ja, mi smo od vsega začetke na Aventovi in smo načeloma tudi zelo zadovoljni, vendar smo imeli težave, ko smo začeli zgoščevati mleko (z riževimi kosmiči), ker so zareze zelo majhne.
Takrat smo poiskušali zamenjati flaško (Nukove dude imajo večji pretok), vendar se naš sončekuser posted image s tem ni strinjal. Zadevo smo rešili tako, da smo sami naredili večjo zarezo na Aventovi dudi, a jo zato moramo večkrat zamenjati, ker se raztrga.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2005 15:28:08   
pravljica
nam je še zdaj dovolj aventova ta majhna, ki smo jo dobili ob nakupu revije...zraven jo nosim samo za vsak slučaj, pit iz nje itak noče...če imam zraven vodo, jo ob žsili kar mi spijemo, čaja mi je pa škoda, ker ga samo stran vedno zlivam user posted image

sem probala tudi z nukovo, pa tudi ne potegne...ampak se mi zdi en klump, ker iz tiste zareze zgoraj teče...al pa jaz ne znam user posted image

pa pri aventovi je pokrovček tako narejen da ne teče iz cuclja...pri nukovo pa teče takoj ko malo nagneš

yeah, thats me ;)

(odgovor članu sonccnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2005 20:22:41   
zaspanka
pozdravljene!
jaz bi imela tudi eno vprašanje za že ta izkušene mamice. mene pa zanima kaj je s temi steklenimi in plastičnimi flaškami. a je to kaj važno ali gre le za modno muho? če ste probali obe, kaj je boljše?
hvala
lp

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2005 21:56:26   
vesna.com
Steklene so bolše za pomivati in so vedno lepe in so za dolgo, so pa težke za rokovat.Plastične so pač bolj praktične za tovorit, samo hitreje se zgulijo.

Glede nakupa pa nikar prehitro, če ne maš pol vsega preveč.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2005 22:11:30   
Anonimen
Jaz imam plastično Aventovo že tri leta in pol, ali pa tri leta, da ne bom pretiravala, pa je še čisto lepa.
Jaz sem najprej kupila Nukove, ki jih nisem nikoli niti uporabila. Ker mi je mož v porodnišnico prinesel Aventovo črpalko iz lekarne in tam so poleg tudi stekleničke, ki pašejo na črpalko. Z dudami zanje vred, seveda. Tako smo ostali pri teh in se mi zdijo super, ker se jih tudi fino da pomiti, ker imajo širok vrat. Sicer menda ima Nuk sedaj tudi že to.
Lahko malo računate tudi s tem, da boste mleko morda morale črpati, tako kot jaz in je fino, če ga ni treba prelivati, samo cucelj gor priviješ, pa je.

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2005 22:30:35   
KODA
Pri tastarejšem sem uporabljala chiccotovo.Pri tamlajšem pa aventovo.Boljša mi je aventova.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2005 13:50:30   
Grascakinja
Definitivno si kupi eno majhno stekleničko še pred rojstvom. Tudi če boš dojila. Meni se je zgodilo, da že v porodnišnici nisem imela dovolj mleka zvečer in dodajamo.

Majhno stekleničko pa zato, ker ima merilno skalo do dna posodice, tista velika 330ml je nima, se začne pri 60ml, dojenček pa v začetku zelo malo poje in tako lažje pripraviš mleko. Tudi za kasneje, ko otrok sam drži stekleničko, je boljša majhna.

Steklena je primerna, dokler otroku sam držiš stekleničko, potem ko pa sam prevzame pobudo, je zanj bistveno pretežka. Sama svetujem plastiko, ker če bi imeli stekleno, bi mi že kakih 5 razbili.

Aventove stekleničke priporoča LLL, ker so baje najbolj primerne za doječe mamice, saj je njihova oblika cuclja najbližje dojki. Po mojih izkušnjah so super, sploh njihov sistem zapiranja je odličen, ravno tako ventilček za zrak.

Avent ima tudi super črpalko, v kolikor boste morale črpati. (Ne poznam mamice, ki ne bi vsaj občasno črpala mleka). Črpaš lahko kar direktno v stekleničko, pa še v kompletu s črpalko se jih dobi.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.11.2005 14:52:30   
Barči78
NEJA IZ AVENTOVE SPLOH NI HOTELA PITI. KUPILI SMO NUK-OVO, S SILIKONSKIM CUCLJEM IN SMO ZELO ZADOVOLJNI.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?