Grascakinja -> RE: STEKLENIČKE? (6.11.2005 13:50:30)
|
Definitivno si kupi eno majhno stekleničko še pred rojstvom. Tudi če boš dojila. Meni se je zgodilo, da že v porodnišnici nisem imela dovolj mleka zvečer in dodajamo. Majhno stekleničko pa zato, ker ima merilno skalo do dna posodice, tista velika 330ml je nima, se začne pri 60ml, dojenček pa v začetku zelo malo poje in tako lažje pripraviš mleko. Tudi za kasneje, ko otrok sam drži stekleničko, je boljša majhna. Steklena je primerna, dokler otroku sam držiš stekleničko, potem ko pa sam prevzame pobudo, je zanj bistveno pretežka. Sama svetujem plastiko, ker če bi imeli stekleno, bi mi že kakih 5 razbili. Aventove stekleničke priporoča LLL, ker so baje najbolj primerne za doječe mamice, saj je njihova oblika cuclja najbližje dojki. Po mojih izkušnjah so super, sploh njihov sistem zapiranja je odličen, ravno tako ventilček za zrak. Avent ima tudi super črpalko, v kolikor boste morale črpati. (Ne poznam mamice, ki ne bi vsaj občasno črpala mleka). Črpaš lahko kar direktno v stekleničko, pa še v kompletu s črpalko se jih dobi.
|
|
|
|