Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 10:59:36
|
|
|
|
April
|
vsaka telesna aktivnost pri kateri se ti srčni utrip zviša nad eno stopnjo je kurjenje kalorij. Tako da je v bistvu čisto vseeno kaj počneš, če nek določen čas držiš srčni utip na tej točki. To je kardiovaskularna oblika vadbe, kot npr. tudi tek, hitra hoja... Je pa kolesarjenje hkrati tudi oblikovanje postave. Odvisno je pa s kakšno intenzivnostjo vadiš. Res pa je, da se tudi pri visoki intenzivnosti oblikujejo predvsem noge, delno tudi trebuh, hrbet, pri orbitreku pa dela več mišic hkrati.
|
|
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 11:36:01
|
|
|
|
amy26
|
orbitrek pomaga oz. vsaka stvar kjer se kurijo maščobe vendar treba redno vadit in ne kot jaz ki se spomnim vsake toliko
|
|
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 12:12:23
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz redno vadim na sobnem kolesu 1h na dan, pa moram priznat, da se mi že pozna na postavi. Mišice so bolj čvrste, trebuh se je zelo zmanjšal, skratka telo je postalo bolj napeto. Sama sicer izkušenj z orbitrekom nimam, lahko pa ti povem, da je tudi sobno kolo zelo učinkovito. Odločitev pa je seveda tvoja LP
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 12:38:13
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da je oboje dobo, če ga uporabljaš za razgibavanje, ne pa le za prah. Obstaja pa verjetnost, da če boš imela eno, si boš želela še drugo. Kot jaz. Jaz imam sobno kolo že sigurno 6-7 let. Če ga redno uporabljaš, se pozna. Jaz zraven gledam kak film, pa je 1 ura hitro mimo. Ti se pa sama odloči, kaj bi ti bolj odgovarjalo.
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 21:07:55
|
|
|
|
lin
|
Punce hvala za tako dobre odgovore,bom še enkrat premislila in dobro pretuhtala ampak najbrž bom kr kolo vzela glede na to da se mi je pač ponudla taka priložnost da dobim dobrega za solidno ceno. Lepo se imejte,papa
|
|
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 12.4.2006 21:16:53
|
|
|
|
Mariposa
|
Jaz imam doma že eno leto orbitrek, pa ne vem, če sem bila 5x na njem. Odkar pa sem si mesec nazaj kupila kolo pa z veseljem vadim na njem približno 5x na teden okoli tričetrt ure in se že poznajo učinki
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 13.4.2006 21:00:55
|
|
|
|
kapica
|
Jaz sem si pred enim tednom sposodila kolo od kolegice, ker ga je ona imela v kleti. Sem mislila no da vidim kako dolgo bom zdrzala. In sem sama nad sabo presenecena, kako mi pravzaprav dobro gre. Vceraj sem ze zdrzala 1,5 ure, naredila 30km in porabila 720 kalorij. Se mi zdi da ko vidim kako kalorije grejo, se hitreje gonim, prav voljo mi da. Pa zraven res nekaj po tv-ju zanimivega, pa sploh ni tako hudo. Sedaj pa pocakam da vidim kdaj se bo meni kaj poznalo, da bo vse bolj napeto .
|
|
RE: SOBNO KOLO-kurjenje KALORIJ?????? 13.4.2006 21:16:45
|
|
|
|
Mariposa
|
Aja, pa ne preveč verjet tistim pokurjenim kalorijam. Jaz vedno delam s Polarjem in je recimo na njem pokurjenih 200kcl, na kolesu pa kaže 350 Je pa Polar sigurno bolj točen.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?