Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 22:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
JA KAJ ZDEJ MI TO POVEŠ;KO SEM DOMAAAAAAAAAAAA,danes sem vse jutro gledala v nebo,ker so sneg napovedali na višinah pa nič:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 22:39:34
|
|
|
|
Alexandra
|
:bravo: :bravo: :bravo: Sem že rekla, da bo treba nabavit sanke, pa da gremo z Lukcem na prvi snežni sprehod. JUHUHU, sneg bo tu. Upam. :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 22:40:43
|
|
|
|
Alexandra
|
Neva, vi trije kar še malo pridite na Gorenjsko. Zdaj, ko bo sneg.
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 22:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Alexsandra,če bo vse po sreči,šele za zimske počitnice.:((:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 23:11:56
|
|
|
|
Annny
|
Jaz Gorenjka bi pa zdaj raje malo pobegnila proti morju...kaj, Neva6, a zamenjamo??:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 6.11.2004 23:24:04
|
|
|
|
Sarina
|
:bravo: Jaz tudi komaj čakam sneg!!! To bo veselo, ko se bo naša Sara prvič peljala s sankami :sloncek::sloncek::sloncek:!
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 0:04:20
|
|
|
|
india
|
Pa bo spet veselo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa bo treb a po Miklavževih nakupih!!!!!!!!!!!! Moji mali sončki so že risali pisemca!!!!!!!!! :miska:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 0:10:12
|
|
|
|
mammika
|
ribica nikar ne kliči :hudicek: me bo še kap zadela.Že tko zmrzujem pol pa še sneg.Ja madona bom kr led kocka v rožnati barvi postala:)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 0:11:02
|
|
|
|
Pinja
|
Veselo bo ja, ko jaz :nosecka: nimam nobenih pametnih čevljev :((. Bom mogla bol previdno hodit, da ne telebnem! Sej drugač nimam nič proti snegu, ga obožujem, ampak zdej, k sem malo štorasta :zmeden: MISKA01, a sva samo še medve pokonc?
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 8:33:51
|
|
|
|
india
|
Oh,Pinja, moj Mark se danes ponoči kar ninehal pogovarjat, spal je in čvekal,:hudicek::grrr:, potem pa naj jaz spim! Ja, SNEEEEEEEEEEEG počasi naletava pri naših sosedih že par dni, se pravi, bo pri nas kar hitro,grrrrr:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 8:37:47
|
|
|
|
india
|
Ja,Pinja, sedaj se boš pač malo bolj skrivala pa cotke štrikala, da se ti kje kaj ne zgodi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, saj potem pa boš hitro zakorakala z majhnim muckom skupaj na sneg! Moja najstarejša, Anja in ta velik sin, Jansta januarska, pa smo bili kar hitro z obema zunaj, z ANjo že 2.2., saj je bil lep,sončen dan, pa je še sedaj zdrava in........preveč energije ima,kot vsi ostali!8)8)8)8)8) LP in drži se!
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 8:39:42
|
|
|
|
Alexandra
|
Upajmo, da ga bo napadalo ful, da ne bo naredil samo zmede in plundre. Joj, komaj čakam sneg - kupe snega. Jupi, snežaki, kepanje, sankanje,...
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 8:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-Annny zamenjali bi samo za nekaj dni..pol bi bila pa sita plundre in megle včerajšni dan je bil tak da bi človek vsega prespal.:((:)-:)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 10:04:12
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Sovražim sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak dokler sem še doma se ne bom kaj preveč sekirala. Kar naj pada če mu paše.Naš črni Bleki blazno uživa v snegu.Kar na Flexi ga damo in dela rove. :muca:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 10:22:20
|
|
|
|
ninca
|
jupiiiiiiiiiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo: komej čakam da pride snegec do nas 9nebesa to bo še veselo ;)
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 10:57:26
|
|
|
|
Pinja
|
Ja miska01, bomo tud mi hitro vn potegnili, se jaz zeeelo rada potepam :)-. Ne zdržim niti dneva, da nebi šla mal okol. Sicer če bo res sneg, bo voziček bol težko rint, ker mam marelo, pa ma bol mala kolesa, ampak se bom znajdla :bravo:. Za sneg sem pa tud že ene stare čevlje najdla, sam če mi bojo prov, ker že mal zatekam :((. :sloncek:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 11:11:59
|
|
|
|
biba77
|
Na Slovaskem na Martinovo ne praznujejo vincka, ampak pricakujejo prvi sneg. Pravijo, da "Martin pride na belem konju". :miska:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 14:11:40
|
|
|
|
kimi
|
Ej tole stvar k ji vi pravte sneg:)- jaz prv nč nočm:)- sm zdele pršla iz sprehoda sm mogla pol ure počakat da se mi je odnohtalo pa da sm lohk gor pršla...pa ta mraz:grrr:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! 7.11.2004 15:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, meni je tudi super, ko bo padel sneg. Zaradi tamalga. Zaradi naše Miše pa malo manj, ker gremo ravno v sredo k pasjemu frizerju, da jo bodo ostrigli, ker je zelo, zelo dlakasta. Kot en medvedek. Samo pol jo bo pa zeblo... Ji bomo kar en un ta blesav plašček kupili...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?