SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 22:37:47)

V SREDO BO SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Ja, kričiiiiiiiiiiiiim:)

lp od fuuuuuull vesele :fis:ke!

Anonimen -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 22:39:25)

JA KAJ ZDEJ MI TO POVEŠ;KO SEM DOMAAAAAAAAAAAA,danes sem vse jutro gledala v nebo,ker so sneg napovedali na višinah pa nič:((:((:((:((:((:((:((

Alexandra -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 22:39:34)

:bravo: :bravo: :bravo:

Sem že rekla, da bo treba nabavit sanke, pa da gremo z Lukcem na prvi snežni sprehod.

JUHUHU, sneg bo tu. Upam.

:bravo: :bravo: :bravo:

Alexandra -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 22:40:43)

Neva, vi trije kar še malo pridite na Gorenjsko. Zdaj, ko bo sneg.

Anonimen -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 22:50:42)

Alexsandra,če bo vse po sreči,šele za zimske počitnice.:((:)-

Annny -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 23:11:56)

Jaz Gorenjka bi pa zdaj raje malo pobegnila proti morju...kaj, Neva6, a zamenjamo??:)-

Sarina -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (6.11.2004 23:24:04)

:bravo: Jaz tudi komaj čakam sneg!!!
To bo veselo, ko se bo naša Sara prvič peljala s sankami
:sloncek::sloncek::sloncek:!

india -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 0:04:20)

Pa bo spet veselo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Zdaj pa bo treb a po Miklavževih nakupih!!!!!!!!!!!!
Moji mali sončki so že risali pisemca!!!!!!!!!
:miska:

mammika -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 0:10:12)

ribica nikar ne kliči :hudicek: me bo še kap zadela.Že tko zmrzujem pol pa še sneg.Ja madona bom kr led kocka v rožnati barvi postala:)-:)-

Pinja -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 0:11:02)

Veselo bo ja, ko jaz :nosecka: nimam nobenih pametnih čevljev :((. Bom mogla bol previdno hodit, da ne telebnem! Sej drugač nimam nič proti snegu, ga obožujem, ampak zdej, k sem malo štorasta :zmeden:

MISKA01, a sva samo še medve pokonc?

india -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 8:33:51)

Oh,Pinja, moj Mark se danes ponoči kar ninehal pogovarjat, spal je in čvekal,:hudicek::grrr:, potem pa naj jaz spim!
Ja, SNEEEEEEEEEEEG počasi naletava pri naših sosedih že par dni, se pravi, bo pri nas kar hitro,grrrrr:grrr::grrr::grrr:

india -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 8:37:47)

Ja,Pinja, sedaj se boš pač malo bolj skrivala pa cotke štrikala, da se ti kje kaj ne zgodi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, saj potem pa boš hitro zakorakala z majhnim muckom skupaj na sneg!
Moja najstarejša, Anja in ta velik sin, Jansta januarska, pa smo bili kar hitro z obema zunaj, z ANjo že 2.2., saj je bil lep,sončen dan, pa je še sedaj zdrava in........preveč energije ima,kot vsi ostali!8)8)8)8)8)
LP in drži se!

Alexandra -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 8:39:42)

Upajmo, da ga bo napadalo ful, da ne bo naredil samo zmede in plundre. Joj, komaj čakam sneg - kupe snega. Jupi, snežaki, kepanje, sankanje,...

Anonimen -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 8:51:39)

:)-:)-:)-:)-Annny zamenjali bi samo za nekaj dni..pol bi bila pa sita plundre in megle včerajšni dan je bil tak da bi človek vsega prespal.:((:)-:)-:)-

BARBARA R. -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 10:04:12)

Sovražim sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak dokler sem še doma se ne bom kaj preveč sekirala.
Kar naj pada če mu paše.Naš črni Bleki blazno uživa v snegu.Kar na Flexi ga damo in dela rove.

:muca:

ninca -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 10:22:20)

jupiiiiiiiiiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo:
komej čakam da pride snegec do nas 9nebesa
to bo še veselo ;)

Pinja -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 10:57:26)

Ja miska01, bomo tud mi hitro vn potegnili, se jaz zeeelo rada potepam :)-. Ne zdržim niti dneva, da nebi šla mal okol. Sicer če bo res sneg, bo voziček bol težko rint, ker mam marelo, pa ma bol mala kolesa, ampak se bom znajdla :bravo:.

Za sneg sem pa tud že ene stare čevlje najdla, sam če mi bojo prov, ker že mal zatekam :((.

:sloncek:

biba77 -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 11:11:59)

Na Slovaskem na Martinovo ne praznujejo vincka, ampak pricakujejo prvi sneg.
Pravijo, da "Martin pride na belem konju".
:miska:

kimi -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 14:11:40)

Ej tole stvar k ji vi pravte sneg:)- jaz prv nč nočm:)- sm zdele pršla iz sprehoda sm mogla pol ure počakat da se mi je odnohtalo pa da sm lohk gor pršla...pa ta mraz:grrr:

Pia73 -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 14:47:38)

Jaz imam sicer rada sneg ampak takihle temperaturnih prehodov pa ne maram preveč, že itak smo pogosto bolni,...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!! (7.11.2004 15:14:31)

Ja, meni je tudi super, ko bo padel sneg. Zaradi tamalga. Zaradi naše Miše pa malo manj, ker gremo ravno v sredo k pasjemu frizerju, da jo bodo ostrigli, ker je zelo, zelo dlakasta. Kot en medvedek. Samo pol jo bo pa zeblo... Ji bomo kar en un ta blesav plašček kupili...

Stran: [1]