patrino
|
Kot vedno provokacija zopet uspela pri istih kot se mi je zdelo da bo . Drugače pa glede tele teme- čeprav se zadeva ne tiče direktno mene, se strinjam s tistimi, ki pravijo, da so tile rudarji odraz sedanje situacije in družbe pri nas. Nekateri do vratu v blatu ( skoraj dobesedno) in bedi, drugi, ki pa so le dobre pol metra stran , pa pod staklenim zvonom. anede? vse teme prešnofa, vse ve kaj se dogaja, samo veste, je ful malo gor user posted image jamra kako je vse dolgocajtno, da bi pa začela svojo vročo temo, ki je še ni obdelala od nazadnje - kako se počuti, ko jo je Lukka fajn nategnil, da se je metala po vseh temah zanj, ga zagovarjala, nas obsojala kako smo krute (lahko bi se vsaj opravičila, da nas je obmetavala z vsem možnim, ker smo imele koneckoncev prav - poba je hoax) in mislila da je resničen, o tem pa molči - dolgočasnica user posted image probaj tako temo odpret, bo RR prec spet zanimiva postala user posted image user posted image user posted image p.s. in ni fer - ko je Lukka odpiral teme o požini prehrani ni bil določasen, ko pa me debatiramo o opremi otroške sobe, smo pa user posted image krivica! user posted image Matejči, nisem vedela, da te še vedno žge očitno odprti tur Veš, jaz sem svoje že v tisti zadnji bombastični temi povedala. In sem še vedno pri istem mnenju, čeprav se je Lukkec izkazal za fejk človeka. Že takrat sem podobno kot Ronja povedala, da se na tak način in na takem nivoju nihče ne bi smel izživljati. Tudi če obstaja velika verjetnost, da osebek ni resničen. Še vedno je tu nekaj procentov možnosti, da za svojimi komentarji stoji človek z resničnimi težavami. Se ti ne zdi? Verjetno ne. Ti " raziskovalci" pa so tako ali tako med drugimi povedali tisto, kar je bilo na daleč očitno in iz moje strani tudi večkrat povedano- Lukkčeve teme in komentarji so poleg vsega razkrili tudi , da kulturni dialog in osebni bonton nekaterih tule gor pač šepa na obe nogi. Ob samem " spektakularnem " razkritju Lukkčeve identitete sem se po eni strani pošteno oddahnila, da revež ni resničen in da grdi komentarji niso leteli na resničnega človeka. Po drugi strani pa mi je žal, da so ga pokopali še predenj se je zares rodil. Meni je bil zabaven in tako sfuzlan,da sem se dostikrat režala na ta račun. Mateja, te ni nič izučilo? Opravičio bi rada? Zakaj že?? Ker si na koncu še iz te "hude" raziskave dobila po glavi, da se grdo obnašaš do določenih uporabnikov in kako se lahko nekatere spustite pod nivo dobrega okusa? No way. Kakor že- dolgočasnost tem je relativna zadeva, saj vsi vemo, da nas zanimajo različne stvari. Začetni komentar je bil podan izključno zaradi provokacije in iz firbca, kdo ga bo zagrabil.