|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rucola
29.12.2007 14:12:28   
TIA22
Rucola.rukola...kak jo uporabljati?
Sem jo hotela v solati, pa FUJJJJJJJ
Na pici sem jo že jedla, ampak mi ni bila nekaj posebnega!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rucola
29.12.2007 14:44:29   
Bubamaraa
jaz jo obožujem..sam v solato jo samo dodam k mešani...ker samo v solati jo ne morem jesti.... na pizzi je pa meni božansko....

tukaj imaš pa tudi nekaj receptov:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6879

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 14:49:20   
jazz
v paradižnikovo omako...na koncu
pa kr svežo v sendvič, al pa na obložen kruhek,...

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 14:57:31   
cukr07
Meni je njen okus zelo všeč, zato si jo velikokrat dam v mešano solato. Res pa da je ne sme biti preveč, ker ima potem okus solata samo po njej.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 16:14:59   
kajalin*
Njami:)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 16:18:47   
Strawberrie Cherrie
dodam k pršutu za testenine. in itak da na pici...pač v većini jedeh kjer je pršut, jaz dodam rukolouser posted image MLJASK

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 16:56:58   
Barbs
Enako kot predhodnica, pa včasih, ko imam olimski sir za žar doma, ga narežem na rezine, popečem v ponvi, na krožnik natresem rukolo, pokapam z bučnim oljem, balzamičnim kisom, na vrh dam popečen sir, pa kos črne korenine (kruh) zraven. Kombinacija jeuser posted image ...uf, mi že tečejo sline, pa brez rukole smouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 18:40:39   
eya
V solati mi je najboljša...samo rukola, čez pa parmezan, balzamični kis, olje. Mnjami. Damo jo pa tudi na pico, čez gambere.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 22:25:55   
Peteršilj
kak  meni to smrdi, pa kak lehko to jete?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 13:25:22   
tinkamiška
mmmm meni je zelo dobra. v solati jo jem z bučnim oljem in balzamičnim kisom, včasih dodam še čičeriko. najrajši pa jo jem takole:

na kolobarje narežem paradižnik(mora bit dober) in ga zložim v krog na kročnik, na sredino dam rukolo, vse skupaj posolim, pokapljam z olivnim oljem in balzamičnim kisom in na vrhu natrgam še mozzarelo, to je pa res božansko zameuser posted image poleti je to skoraj vsak večer na mojem jedilniku...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?