Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ej, glede tvojih nakapljanih piškotov imam eno vprašanje.
Smo jih delali že 2krat ta teden in so totalno slastni. Res, njam njam, sem že včasih podobne pekla, pa izgubila recept, in sem ful vesela tega tvojega, ker je precej podoben.
Težava: nam se ti piškotki med peko ful preveč razlezejo - ven pridejo čisto sploščeni, nekak se razlezejo v širino in zlepijo skupaj s sosedi in rezultat izgleda kot en velik piškot čez cel pekač :)
Kaj delamo narobe? Saj dobri so vseeno, sam zgledajo pa tko no, bolj švoh. Ni glih za obiske :)
Prvič sem mislila, da je preveč cukra in premalo moke, pa smo dal drugič bolj natančno po tvojih merah (razen cukra, ta je bil bel, ker nisem imela doma rjavega), pa so se spet razlezli.
No, če imaš kakšno, idejo, kje smo ga posrali, ti bom hvaležna, sicer bomo pa še probavali sami poiskat rešitev :)
pomlad, malo se vedno razlezejo, saj vidiš, da tudi moji niso glih ful lepi . To so taki piškoti na hitrco:D. Amapk če se ti pa preveč razlezejo, torej čez cel pekač, kakor opisuješ, potem je masa verjetno res preveč tekoča (beri: premalo moke oz. ovsenih kosmičev, ki popijejo tekočino). Barva cukra tu ne igra neke hude vloge;). Lahko pa rešiš zadevo tudi tako, da pustiš en malo stat maso, tako se bojo kosmiči napili in ne bo več masa tako tekoča - čeprav pride še kar gosta, da jo z žlico daješ gor. Če ne bo ok, se mi pa spet javi, pa čim bolj podrobno napiši, kako delaš in če kje spreminjaš količine (predvsem razmerje tekočine, kamor šteješ tudi jajca in suhih sestavin (moka, kosmiči)). NO, jih bom še 1x naredila, da vidim, če najdem kje kaj bi lahko šlo narobe. Na splošno pa je tako, da če je masa preveč tekoča, se razleze, ker ne uspe zakrknit dovolj hitro.
Ja, sej pol smo v ostanek testa (nismo spekli vseh naenkrat) nasuli še nekaj moke in je bilo ok. Mogoče je krivo tudi, da smo rozine zamenjali s koščki čokolade, pa so se še ti razlezli, pa namesto kosmičev smo dali čokoladni sport musli, ki ima verjetno notri cuker+delce čokolade, ki se razlezejo. Dobri so bili pa k svina! (tako reče naš tamauček)
Bomo mi tudi še probavali, tako da ni panike
Aja, kakšna pa je tvoja merica skodelice? Naša je bila cca. 2dcl.
PS: Aja, imamo pa tudi ime za našo varianto: piškotna pita. Tako da veš, da si izumila 2 recepta v enem. Daš loh na kulinariko :)
< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 20.12.2012 12:43:33 >