|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Romed nimam pojma kako deluje?!??
12.11.2004 8:23:58   
Ninika1
Dobro jutro vsem...
prosim povejte mi kako deluje Romed?
Vem,da piše v navodilih a jaz vseeno ne znam razbrati rezultata...8)
Včeraj sem na BC zasledila raaaahlo :modri:. Danes sem poskusla še Romed, a ne vem če mi ja kaj pokazalo ali ne. Namreč kontrolna črtica je bila čisto tanka (rdeča) za drugo črtico pa ne vem, ker je bil tam roza zmazek in če si dobro gledal bi lahko bila najprej bela črta in takoj zatem rdeča (zadebeljena). Nimam pojma... mi lahko katera svetuje kaj to pomeni?
V nedeljo bi morala dobiti :hudicek:M in jaz že srčno upam, da je ne bo....
Tale rahla črtica me je čisto obnorela...Zdaj pa me je strah...

Lp, Ninika

Neposredna povezava do sporočila: 1
12.11.2004 8:31:20   
eva1
Kot sem ze 1000x napisala, jaz Romed testom cist nc ne zaupam, zato ti predlagam, da ponovis test s CB, ali BC! Jaz mislim, da ce je BC pokazal rahlo drugo
crtico, pol je to to in si srecka nosecka! Ponovi se enkrat jutri zjutraj na tesce s CB, pa bos videla!
Srecno!
Eva 22t

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2004 8:33:20   
enci
Ninika1,
ce je zmazek je morda s testom kaj narobe. Kaj pa ce bi nesla v lekarno pokazati? Morda ti pa dajo drugega in upostevajo to kot reklamacijo?
Tudi mene so romedovi parkrat zafrkavali ....
Sicer pa je CB zelo zanesljiv in ce ti je pokazal pa tudi ce se tako rahko :modri: .. punca to pa ze disi po :nosecka:
Jaz bi na tvojem mestu reskirala se 1.600 SIT in kupila se en CB in se prepriacal!
Pa javi nam, da se bomo lahko veselile skupaj s teboj!
:sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2004 10:19:20   
Ninika1
hvala za odgovore.
Vam javim, ko bo kaj novega :ups:

Lep vikend babike :) veliko smeha :)- :)- :)- :)- :)- in veliiiiiko :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek:

Ninika

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!