Romed nimam pojma kako deluje?!?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ninika1 -> Romed nimam pojma kako deluje?!?? (12.11.2004 8:23:58)

Dobro jutro vsem...
prosim povejte mi kako deluje Romed?
Vem,da piše v navodilih a jaz vseeno ne znam razbrati rezultata...8)
Včeraj sem na BC zasledila raaaahlo :modri:. Danes sem poskusla še Romed, a ne vem če mi ja kaj pokazalo ali ne. Namreč kontrolna črtica je bila čisto tanka (rdeča) za drugo črtico pa ne vem, ker je bil tam roza zmazek in če si dobro gledal bi lahko bila najprej bela črta in takoj zatem rdeča (zadebeljena). Nimam pojma... mi lahko katera svetuje kaj to pomeni?
V nedeljo bi morala dobiti :hudicek:M in jaz že srčno upam, da je ne bo....
Tale rahla črtica me je čisto obnorela...Zdaj pa me je strah...

Lp, Ninika

eva1 -> Romed nimam pojma kako deluje?!?? (12.11.2004 8:31:20)

Kot sem ze 1000x napisala, jaz Romed testom cist nc ne zaupam, zato ti predlagam, da ponovis test s CB, ali BC! Jaz mislim, da ce je BC pokazal rahlo drugo
crtico, pol je to to in si srecka nosecka! Ponovi se enkrat jutri zjutraj na tesce s CB, pa bos videla!
Srecno!
Eva 22t

enci -> Romed nimam pojma kako deluje?!?? (12.11.2004 8:33:20)

Ninika1,
ce je zmazek je morda s testom kaj narobe. Kaj pa ce bi nesla v lekarno pokazati? Morda ti pa dajo drugega in upostevajo to kot reklamacijo?
Tudi mene so romedovi parkrat zafrkavali ....
Sicer pa je CB zelo zanesljiv in ce ti je pokazal pa tudi ce se tako rahko :modri: .. punca to pa ze disi po :nosecka:
Jaz bi na tvojem mestu reskirala se 1.600 SIT in kupila se en CB in se prepriacal!
Pa javi nam, da se bomo lahko veselile skupaj s teboj!
:sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs:
lp
enci:metulj:

Ninika1 -> Romed nimam pojma kako deluje?!?? (12.11.2004 10:19:20)

hvala za odgovore.
Vam javim, ko bo kaj novega :ups:

Lep vikend babike :) veliko smeha :)- :)- :)- :)- :)- in veliiiiiko :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek:

Ninika

Stran: [1]