Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Rolada iz napolitankinih plat 24.4.2007 16:50:50
Anonimen
Mene pa zanima če je katera že delala iz napolitankinih oblatov, eno maso ki namažeš in se šele drugi dan je, ko se vpije in so tko mehke "napolitanke". Nevem kako se reče, vendar sem včasih to večkrat pripravljala in sem izgubila recept, ko sem se selila. Je pa ful dobro in moj sin to obožuje. Je pa kuhana masa jajce mislim da so zraven čokolada v prahu ali kakav itd.... čist sem pozabla
RE: Rolada iz napolitankinih plat 25.4.2007 14:20:41
Anonimen
Na vsakih oblatih je zadaj recept.Za rolado moraš oblat namočiti s sadnim sokom,samo ne preveč,potem namazati s kremo in zaviti.Najbolje jo je zaviti v folijo in postaviti za nekaj ur v hladilnik.Lahko jo premažeš tudi z nutelo.