|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rok za popravilo telefona
2.2.2010 20:20:29   
Medvedka
Lepo pozdravljeni!

Oktobra 2009 sem pri Tušmobilu podpisala naročniški paket Tušmobil10 in zraven vzela telefon. Decembra se je telefon pokvaril - se je izklopil in ga nisem mogla več vklopiti. 10.12.2009 sem ga nesla v poslovalnico, od kjer so ga poslali naprej. Tam so mi sicer dali en nadomestni telefon. Ker še po 52 dneh nisem prejela nobenega obvestila, kaj je s telefonom, sem šla v poslovalnico. Kakor razumem Zakon o varstvu potrošnikov ali karkoli že to je, naj bi najkasneje po preteku 45 dni stranka morala dobiti popravljen ali pa nov aparat. Tam je prodajalec rekel, da se tudi njemu zdi čudno, da telefona še ni nazaj, zato je klical na servis. Izvedel je, da naj telefona ne bi bilo možno popraviti in da bom dobila nov aparat, ko pride iz tovarne. No, danes je že skoraj 60 dni odkar sem telefon pustila v poslovalnici.
Ali mi kdo zna obrazložiti te zakone, ki se tičejo garancije in popravila. Jaz sem vse skupaj razumela kot da bi jaz morala po 45 dneh dobiti bodisi popravljen aparat bodisi novega. V poslovalnici trenutno nimajo tega modela, zato moram čakati. Ali je to res, da moram čakati in to za nedoločen čas - niso dali namreč nobenega datuma, do kdaj naj bi dobila nov telefon.
A mi lahko svetujete, kaj naj naredim (če ima kdo podobno izkušnjo ali pa je pravniško podkovan) oziroma, kako dolgo me lahko pustijo čakati?
Vprašala sem tudi, če mi lahko dajo kak boljši aparat, pa da bi jaz doplačala, a so mi rekli, da to ni možno. Glede na to, da sem s Tušmobilom imela pretekli december izredno slabo izkušnjo (koriščenje "brezplačnih minut", za katere so mi januarja izstavili obupno visok račun, ker so vmes spremenili pogoje koriščenja, ne da bi pri tem uporabnike obvestili), bi najraje preklicala paket in aneks ob nakupu telefona in pustila tisti telefon ko pride) Tušmobilu, pa menda tudi to ni možno. Ali kaj veste o tem?

Najlepša hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rok za popravilo telefona
3.2.2010 6:40:08   
CUKRČEK
Koker jaz vem, je 45 dni čas za popravilo. ČE ga v tem času ne popravijo, morajo dat novega.

Tud jst sem imela tak problem. So ga dali popravit. In potem ne duha ne sluha o telefonu. Pa je minilo 45 dni in še več, pa so rekli le da telefona še ni. In potem sem popizdila in klicala na zvezo potrošnikov. In so rekli, naj jim samo malo "zagrozim" s prijavo in se bodo takoj usral. In res. Jaz grem tja, povem po katerem členu mi morajo dat nov telefon in kolikšna bo kazen, če tega ne bodo naredili. MAlo so se še zgovarjali, potem pa dali nov telefon. BAnda ciganska, vse probajo samo da nič ne dajo. So se hoteli zgovarjat, da oni nimajo nič s tem...da mi mora servis dat nov telefonuser posted image Halooo, kakod a nimajo nič s tem....saj prodajajo telefone.

Torej, zagrozi jim z varstvom potrošnikov. Prej še poklič tja, da ti točno povejo člene, po katerih so lahko kaznovani. In samozavestno nastopi. Zagotovo se userjejo. KEr drugače so kazni megalomanske. In če te še vedno ne bodo upoštevali, jih prijavi

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2010 6:46:17   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Medvedka

V poslovalnici trenutno nimajo tega modela, zato moram čakati. Ali je to res, da moram čakati in to za nedoločen čas - niso dali namreč nobenega datuma, do kdaj naj bi dobila nov telefon.

ah, daj daj. To te samo nategujejo. samo da bi ti popizdila in pustila vse skupaj. Res so banda. TAkoj poklič na varstvo potrošnikov. In res ZAHTEVAJ nov telefon...brez "trta mrta"user posted image
Če nimajo telefona, naj ga pripeljejo od drugod. Če nimajo več takega, naj dajo drugega.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2010 9:05:31   
matejchy
Po preteku 45 dni, ti sigurno pripada nov telefon.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2010 9:11:18   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

Po preteku 45 dni, ti sigurno pripada nov telefon.

Moj mož je po 45 dnevih dobil nov telefon. Je pa treba nastopit ostro. še vedno se zanašajo na nevednost kupcev 

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2010 9:22:49   
Oceania
Lahko razdreš pogodbo ali zahtevaš nov telefon. Če tega modela telefona nimajo, naj ti dajo boljšega, tako bi se spodobilo, če bi kaj dali na dobro ime.

Fornication Under the Consent of the King.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2010 9:25:11   
lilip
Pa se to štejejo delovni dnevi ali navadni?

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2010 9:26:27   
Oceania
Navadni dnevi.

Fornication Under the Consent of the King.

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?