|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojeni novembra oz decembra?
26.3.2009 8:17:38   
xerox
Rodila bom novembra oz decembra pa me že zdaj zanima kako ste vpisovale vaše otroke, ki so rojeni takrat? Ker septembra ima šele 9 mesecev in je premajhen za vrtec, če pa ga hočeš vpisati decembra pa je verjetno že vse zapolnjeno s septembrom? Ali jih normalno vpišejo s septembrom , čeprav so premladi in potem plačuješ rezervacijo do decembra?

Ker že v drugo se mi ne bo izšlo, da bi rodila septembra oz oktobra in da ne bi imeli problem z vrtcemuser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojeni novembra oz decembra?
26.3.2009 9:18:51   
tintin
evo first hand experience

Mi smo ga vpisali za september in do oktobra ko smo začeli z uvajanjem plačevali kot da bi bil v vrtcu (odšteli so samo prehrano). Sicer pa, v kolikor nimaš 3 otrok, porodniško tako končaš pri otrokovih 11m, kar pomeni, da itak takšrat počas začneš uvajat, kar v skrajnem primeru pomeni (če je rojen konec meseca) dva meseca plačevanja vrtca za bz (oz toliko da ti držijo mesto).

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2009 9:40:32   
Katrin
Jaz sem rodila januarja, pa sem sina vpisala s septembrom. Ker nas je bilo kar nekaj takih staršev, so letos prvič v našem vrtcu odprli skupino z novembrom, ko je vstopila v vrtec prva punčka, naslednja decembra in naš user posted image  januarja. Sedaj jih je v skupini 8.

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2009 14:57:09   
karin412
Pri nas je možno plačati rezervacijo za največ 2 meseca kadarkoli v letu in je to 40% cene. Pozanimaj se.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2009 20:59:16   
hokejistka
Rodila konec decembra, na vpisni list navedla datum vstopa 1.12., bila sprejeta in začela obiskovati in plačevati vrtec z decembrom.

lp

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2009 21:14:44   
dream3
Rodila sem v začetku decembra, vrtca nisem dobila, ker je v naši občini vpis v vrtec junija in septembra. Pozanimaj se, kdaj vpisujejo pri vas. 
lp

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2009 10:18:59   
botrca
Rodila sem decembra in itak da navedeš kdaj gre otrok v vrtec. Šola se začne septembra in takrat gredo vsi, za vrtec je pa drugače.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2009 18:10:02   
*bubi*
Sin je rojen novembra in je bil takrat sprejet v vrtec s 1.11., ni bilo treba plačevat nobene rezervacije.

Takrat se potem nisem odločila za vrtec in sem to že v štartu povedala, da ga najverjetneje ne bo (ker sem potrebovala varstvo že s septembrom), pa so mi vseeno čuvali mesto do konca decembra. Mi je ravnateljica sama rekla, naj imam to za rezervo, če se privat varstvo ne obnese user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2009 18:51:10   
nejcko
Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2009 18:30:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

Enako. Žiga je šel v vrtec s februarjem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2009 15:34:13   
mayci
V našem vrtcu je taka gneča, da sprejemejo samo tiste, ki začnejo z vrtcem septembra. Kasneje le v primeru, da se kakšen otrok izpiše...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2009 5:23:51   
Kerensa*
Rodila sem 10. decembra 2005, otroka sem vpisala v vrtec 11. decembra 2006, vrtec pa je začel obiskovati 03. januarja 2007. Brez problemov.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.