|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Robot sesalec
8.3.2010 0:07:58   
Sanikaa
Zanima me če kdo ima takega sesalca, ki sam posesa stanovanje?? Cene so im zelo različne od 250-1000 €. Katerega imate in kako ste zadovoljni!!??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Robot sesalec
8.3.2010 5:48:12   
ledenaa
Iskalnikuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2010 8:34:48   
Sanikaa
www.irobot.si

in

www.cleanmate.si

So zanimivi ..samo me zanima če kdo ima izkušnje?? Ker če bo sam sesal in res naredil svoje delo ..in ne bo se pokvaril v prvem letu sem jaz definitivno za stvaruser posted image user posted image !! Obstajajo še precej dražji (1000€), ki najdejo svojo postajo se sami spraznijo in nadaljujejo s delomuser posted image Sam še moža moram prepričat user posted image user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2010 8:39:41   
ledenaa
Uporabi iskalnik na RR-ju ,na mon-u ,pa dobiš odg

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2010 8:42:01   
Sanikaa
ok hvala

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2010 8:47:23   
zmajaz
Kolikor sem jaz gledala razne primerjave, ocene itd. po domačih in predvsem tujih straneh, se recimo cleanmate ne more primerjati z roombo (irobot). Niso vsi ti sesalci isto dobri - številni recimo sploh ne pobirajo večjih smetk, ampaj samo prah ipd. Jaz sem se na koncu odločila za roombo 560 in mi ni žal - posesa super - boljše kot lahko jaz z navadnim sesalcem, pa če se še tako trudim, ker ima roomba spodaj 2 vrtljivi krtači, ki tla praktično spolirata. Tudi ko grem za njo po tleh brisat, bistvu pokvarim efekt, ker se po brisanju ne sveti več tako lepo kot po tem, ko roomba posesa. Gre tudi lepo pod posteljo in sedežno, kar mi zelo veliko pomeni, ker tam ven čistit je sicer obup. Jaz ga imama zdaj slabo leto in sem super zadovoljna, ko bo 1x odslužil, bom definitivno spet kupila novega. Drugače pa malo pobrskaj (morda tudi po bolhi), ker se cene za isti model razlikujejo tudi po 150 eur. Jaz sem dala 370 eur zanj - kupila sem novega, zapakiranega, nerabljnega prek bolhe, je pa slabost, da v bistvu nimam garancije. Sem pa zdaj videla ponudbe enih spletnih trgovin za ta model za 400 eur - samo ko sem jaz kupovala, ga pa v naših trgovinah ni bilo za dobit, imeli so samo model 580, ki ima en svetilnik več in daljinca (osnovni robot pa razen barve zaradi ločevanja modelov ni prav nič drugačen), kar se mi zdi čisto odveč, ker stane pa okoli 600 eur zato, kar je dosti več.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.3.2010 8:51:44 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.