|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ringarajina trgovina
4.10.2005 22:06:49   
Annny
Ojla,

na RR še nisem opazila podobne teme..
Zanima me, kateri CDji, DVDji, knjigice itd. iz RR trgovine so vam najboljši (tisti, ki kakšnega od teh imate)?
Sem že gledala, da bi kaj kupila, ampak je stvari toliko, da se enostavno ne znajdem in rabim kakšno 'priporočilo'user posted image user posted image

Kaj pa nasplošno..katere CDje ipd kupujete otrokom (si jih presnemavate)?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ringarajina trgovina
5.10.2005 6:52:52   
Lunca1
Pini so zaenkrat najljubši Murenčki od Romane Kranjčan.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 8:38:02   
niki5
Jaz imam Mozarta za otroke. Sicer sem ga kupilav BOFu, ampak ga ima tudi RR trgovina.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 10:30:39   
pina colada
Mi trenutno poslušamo Lovely Baby, imamo vse tri CD-je, Tien jih je dobil v dar, imajo jih pa tudi na RR.
Luštna ritmična muzika, v večini instrumental, z nekaj otroškega oglašanja - mama, papa,... Še meni je ful všeč!

Imamo pa doma tudi že celo zbirko risank, vendar je naš mali še premejhen, da bi jih gledal. Mož je čisti frik za risanke, zato jih tudi pridno zbira in že komaj čaka, da bosta lahko s Tienom uživala v risankah. 

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 11:47:30   
Anonimen
Ana ne gleda TV in ne posluša radia (noče, trudimo se pa tudi ne kaj dosti). Tako da kar se tiče CD-jev, bi težko rekla, da ji je kakšen všeč. Pač pa obožuje, če ji mi pojemo, kar otrpne. Tako da zgleda, da ima zelo prefinjen okus za glasbo user posted image

(odgovor članu pina colada)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 14:57:30   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Kaj pa nasplošno..katere CDje ipd kupujete otrokom (si jih presnemavate)?

lp

Sem sicer že pri sosednji temi povedala...

NAm so všeč od J. Bitenca glasba (Metuljček Cekinček, Kuža Pazi,...), zbirka Zvonček od Marte Zore (super zadeva, obenem dobiš tudi knjigice z besedeli, prepleta se zgodbice s pesmicami), če hočeš nekaj več za otroka so CD-ji od Mire Voglar - Rad imam glasbo (zbirka namenjena otrokom in vsem, ki bi radi dali otroku na pot v življenje vrednoto, ki bo preživela iskanja, negotovosti in praznine današnjih dni, nekaj kar bo otrioku izpolnjevalo in bogatilo življenje. Zbirka otroku ponuja glasbo, ki jo ima lahko rad, ki ga notranjo bogati in jo zmore poslušati, saj je prilagojena njegovim zmožnostim... - je napisala avtorica).
Poslušam pa tudi klasiko, veliko Mozarta, Vivaldi - 4 letni časi...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 15:01:12   
niki5
Še to bi dodala, da je naš navdušen na glasbo, na vsako se drugače odziva, ko jo zasliši pleše, prestopa se znogami, premika telo in obrača glavo. Nam kar srce poskoči ko ga opazujemo.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2005 10:08:05   
BONI*
Jaz sem pred kratkim na RR kupila Tubo Lubo od Romane Kranjčan in je še meni zelo všeč. V avtu jo kar naprej poslušamo in znava oba z mojimuser posted image že skoraj vse pesmice na pamet. Luka pa se tudi nič ne pritožuje, ko poslušamo ta CD.

Boni

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!