Ringarajina trgovina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Annny -> Ringarajina trgovina (4.10.2005 22:06:49)

Ojla,

na RR še nisem opazila podobne teme..
Zanima me, kateri CDji, DVDji, knjigice itd. iz RR trgovine so vam najboljši (tisti, ki kakšnega od teh imate)?
Sem že gledala, da bi kaj kupila, ampak je stvari toliko, da se enostavno ne znajdem in rabim kakšno 'priporočilo'[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kaj pa nasplošno..katere CDje ipd kupujete otrokom (si jih presnemavate)?

lp

Lunca1 -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 6:52:52)

Pini so zaenkrat najljubši Murenčki od Romane Kranjčan.

niki5 -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 8:38:02)

Jaz imam Mozarta za otroke. Sicer sem ga kupilav BOFu, ampak ga ima tudi RR trgovina.

pina colada -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 10:30:39)

Mi trenutno poslušamo Lovely Baby, imamo vse tri CD-je, Tien jih je dobil v dar, imajo jih pa tudi na RR.
Luštna ritmična muzika, v večini instrumental, z nekaj otroškega oglašanja - mama, papa,... Še meni je ful všeč!

Imamo pa doma tudi že celo zbirko risank, vendar je naš mali še premejhen, da bi jih gledal. Mož je čisti frik za risanke, zato jih tudi pridno zbira in že komaj čaka, da bosta lahko s Tienom uživala v risankah. 

Anonimen -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 11:47:30)

Ana ne gleda TV in ne posluša radia (noče, trudimo se pa tudi ne kaj dosti). Tako da kar se tiče CD-jev, bi težko rekla, da ji je kakšen všeč. Pač pa obožuje, če ji mi pojemo, kar otrpne. Tako da zgleda, da ima zelo prefinjen okus za glasbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

niki5 -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 14:57:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Kaj pa nasplošno..katere CDje ipd kupujete otrokom (si jih presnemavate)?

lp

Sem sicer že pri sosednji temi povedala...

NAm so všeč od J. Bitenca glasba (Metuljček Cekinček, Kuža Pazi,...), zbirka Zvonček od Marte Zore (super zadeva, obenem dobiš tudi knjigice z besedeli, prepleta se zgodbice s pesmicami), če hočeš nekaj več za otroka so CD-ji od Mire Voglar - Rad imam glasbo (zbirka namenjena otrokom in vsem, ki bi radi dali otroku na pot v življenje vrednoto, ki bo preživela iskanja, negotovosti in praznine današnjih dni, nekaj kar bo otrioku izpolnjevalo in bogatilo življenje. Zbirka otroku ponuja glasbo, ki jo ima lahko rad, ki ga notranjo bogati in jo zmore poslušati, saj je prilagojena njegovim zmožnostim... - je napisala avtorica).
Poslušam pa tudi klasiko, veliko Mozarta, Vivaldi - 4 letni časi...

niki5 -> RE: Ringarajina trgovina (5.10.2005 15:01:12)

Še to bi dodala, da je naš navdušen na glasbo, na vsako se drugače odziva, ko jo zasliši pleše, prestopa se znogami, premika telo in obrača glavo. Nam kar srce poskoči ko ga opazujemo.

BONI* -> RE: Ringarajina trgovina (7.10.2005 10:08:05)

Jaz sem pred kratkim na RR kupila Tubo Lubo od Romane Kranjčan in je še meni zelo všeč. V avtu jo kar naprej poslušamo in znava oba z mojim[sm=love.gif] že skoraj vse pesmice na pamet. Luka pa se tudi nič ne pritožuje, ko poslušamo ta CD.

Stran: [1]