|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižota z morskimi sadeži
15.4.2008 10:31:06   
Balonchy
Dejte mi kako idejo kako "drugače" pripravit rižoto z morskimi sadeži.
Moj user posted image  pravi, da je načina a la Balonchy naveličan!!! user posted image user posted image user posted image  Jooooj, sej ga bom ubila... user posted image user posted image user posted image

Jaz nardim tko - prepražim čebulo in mal česna, dodam morske sadeže, mal šalše, začimbe, svež petršilj + mal pred koncem riž in zalijem. Se pokuha in to je to!

Kako se to nardi drugače?
No, napište mi, da bom dans to sprobala! user posted image

THX že vnaprej...  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižota z morskimi sadeži
15.4.2008 10:48:41   
ROŽICI
jaz sem glih v čeri delala.jaz prepražim čebulo,česen,paradižnik mezgo... dodam riž in ga prepražim da je bolj tak prozorn nato zalijem.morske sadeže odtalim in jih posebej malo prekuham v malo vode.potem odcedim in malo pred koncem dam zraven riža.
se mi zdi da je boljš ker se morski sadeži ne razkuhajo in so hitro kuhani.
pa dober tekuser posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 11:38:59   
Dream
Jaz naredim isto kot Rožici, le da dodam še malce belega ali rdečega vina za okus.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 12:05:35   
Balonchy
Pismo, sam to je po okusu vse isti šmorn!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz bi drugačen okus...

Ej, k se bom razkurla - mu bom res kej notr zamešala!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 12:06:15   
mama_milchy
kaj pa kaj takega:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1620

ali

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1752

jaz jih delam na ta drug način in je prav fino za jest user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 13:28:04   
muška
Jaz pa se dam česna.No naredim jo po istem sistemu, le da dodam še sladko smetano. je bolj njami in kremasto

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 23:45:55   
saving
Kaj pa, če bi zamenjala sestavine?
Ta rižota je toliko dobra, kolikor so dobre reči, ki jih daš noter. Če uporabljaš vedno iste zamrznjene morske sadeže, bo pač vedno enaka. Če kupiš enkrat take, drugič drugačne školjke, enkrat škampe, drugič kozice, enkrat file brancina, drugič lignje, bo pa vedno drugačna.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 11:12:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: saving

Kaj pa, če bi zamenjala sestavine?
Ta rižota je toliko dobra, kolikor so dobre reči, ki jih daš noter. Če uporabljaš vedno iste zamrznjene morske sadeže, bo pač vedno enaka. Če kupiš enkrat take, drugič drugačne školjke, enkrat škampe, drugič kozice, enkrat file brancina, drugič lignje, bo pa vedno drugačna.

Nikoli ne dajem zamrznjenih stvari... Imam na srečo soseda (ribarnica) vedno sveže stvari... user posted image

Drgač sem pa po vseh nasvetih skupaj nekaj stvari spremenila in rižota je bila zadnjič odlična!!!

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?