Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 15.4.2008 10:48:41
|
|
|
|
ROŽICI
|
jaz sem glih v čeri delala.jaz prepražim čebulo,česen,paradižnik mezgo... dodam riž in ga prepražim da je bolj tak prozorn nato zalijem.morske sadeže odtalim in jih posebej malo prekuham v malo vode.potem odcedim in malo pred koncem dam zraven riža. se mi zdi da je boljš ker se morski sadeži ne razkuhajo in so hitro kuhani. pa dober tek
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 15.4.2008 11:38:59
|
|
|
|
Dream
|
Jaz naredim isto kot Rožici, le da dodam še malce belega ali rdečega vina za okus.
|
|
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 15.4.2008 12:05:35
|
|
|
|
Balonchy
|
Pismo, sam to je po okusu vse isti šmorn!!! Jaz bi drugačen okus... Ej, k se bom razkurla - mu bom res kej notr zamešala!!!
|
|
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 15.4.2008 13:28:04
|
|
|
|
muška
|
Jaz pa se dam česna.No naredim jo po istem sistemu, le da dodam še sladko smetano. je bolj njami in kremasto
|
|
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 18.4.2008 23:45:55
|
|
|
|
saving
|
Kaj pa, če bi zamenjala sestavine? Ta rižota je toliko dobra, kolikor so dobre reči, ki jih daš noter. Če uporabljaš vedno iste zamrznjene morske sadeže, bo pač vedno enaka. Če kupiš enkrat take, drugič drugačne školjke, enkrat škampe, drugič kozice, enkrat file brancina, drugič lignje, bo pa vedno drugačna.
|
|
|
|
RE: Rižota z morskimi sadeži 20.4.2008 11:12:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: saving Kaj pa, če bi zamenjala sestavine? Ta rižota je toliko dobra, kolikor so dobre reči, ki jih daš noter. Če uporabljaš vedno iste zamrznjene morske sadeže, bo pač vedno enaka. Če kupiš enkrat take, drugič drugačne školjke, enkrat škampe, drugič kozice, enkrat file brancina, drugič lignje, bo pa vedno drugačna. Nikoli ne dajem zamrznjenih stvari... Imam na srečo soseda (ribarnica) vedno sveže stvari... Drgač sem pa po vseh nasvetih skupaj nekaj stvari spremenila in rižota je bila zadnjič odlična!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?