|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižev narastek
6.6.2008 19:49:55   
hugolina***
Ko ga spečete kje ga hranite v hladilniku ali kje drugje npr kaj vem v pečici? In koliko dolgo ga imate za uporabnega po koliko časa ga ne jeste več?Če pač ga kaj ostane.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižev narastek
6.6.2008 19:54:39   
hugolina***
aja pa še tole sem pozabila vprašat ali ga jeste toplega ali hladnega?

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rižev narastek
6.6.2008 20:01:11   
Felicita
najprej toplega (še iz pečice), potem pa pač hladnega. grejem ga ne. shranjen je na pultu, kar v pekaču in pokrit z alu folijo, da se ne suši. Pri nas ga ponavadi že 2. dan zmanjka, tako da o uporabnosti ti ne znam svetovat.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rižev narastek
6.6.2008 20:07:30   
gajči
Jaz bi ga, če bi ga kdaj sploh kaj ostalo user posted image , shranila v hladilniku in potem po potrebi pogrela ali pač jedla mrzlega.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rižev narastek
6.6.2008 20:37:13   
jernejav
Ja tudi mi jemo toplega, če pa ostane pa ga hranim kr v pečici, potem pa  hladnega pojemo

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rižev narastek
6.6.2008 21:44:05   
nuala
Jemo toplega.
Potem ga hranimo v hladilniku kakšne 3 dni, porcije grejemo v mikrovalovni ali jemo mrzleg.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rižev narastek
10.6.2008 19:14:57   
zvesta
A pa lahko prosim recept za rižev narastek? Se mi tudi sanja ne, kako ga naredit, dober mi je pa ful.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rižev narastek
10.6.2008 21:12:15   
tintin
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5017

dober tek, jaz delam tega in mi je fajn!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rižev narastek
12.6.2008 8:21:32   
Bonnie_RR
Mi ga pojemo najkasneje 2. dan. Ko je pečen, ga pojemo toplega, kasneje pa pač hladnega. Pustim ga pa kar v pekaču na štedilniku oz. pultu.

lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Namigi za preproste večerje
Kako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......