|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultat krvnega testa -vrednosti
1.6.2005 15:45:51   
BaGSi
me je bilo danes kar groza, ko sem brala vaša sporočila o težavah s testi, rezulati UZ, krvnih testov:( Upam, da se bo pri vseh dobro končalo :)

Moj rezultat hCG iz krvi pa je bil danes 549 - ni to malo visoko za 16 dan po ovulaciji:zmeden2:

Sicer je super visok:bravo:, ampak me vseeno skrbi, da je previsok:zmeden:?

Ima katera kaj podatkov o vrednostih hCG in kako se je nosečnost iztekla (mogoče dvojčki?)

Hvala in lepe želje vsem!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 15:50:29   
Anonimen
Ravno sem to brala pri pušenjaku na MONU zaradi Mojce.

Upam, da sem si vse prav zapomnila.
Vrednost nad 500 ponavadi pomeni, da nosečnost traja vsaj 5 tednov (šteto od ZM). To naj bi bila vrednost pri zdravi nosečnosti, se mi zdi. Se pa baje te vrednosti pri nosečnicah tako zelo razlikujejo, da je po vrednosti načeloma nemogoče določit trajanje nosečnosti.

Tako, da jaz mislim, da je pri tebi vse normalno in da nima smisla da te karkoli skrbi.

(odgovor članu BaGSi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 15:58:58   
BaGSi
ampak jaz sem glede na to, da sem jemala klomifen in sem O čutila 15 dan po M noseča šele 4t 2d.
Sicer pa komaj čakam na UZ naslednji četrtek (to je tako daleč...), da se prepričam, da je vse v redu.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 16:05:48   
Anonimen
No, saj ne me za besedo držat. Ti pa zdaj kopiram še en njegov odgovor.

"ßhCG pod 500 lahko pomeni, da je nosečnost sicer v Maternici, pa je še ni mogoče videti. V 2 - 3 dneh mora ßhCG narasti za 100%, v tednu dni pa za 400% GV pa se mora pojaviti v maternici vsaj v roku enega tedna, torej do jutri."

Se pravi je še čisto na začetku. Torej imaš verjetno s 4t 2d kar prav. Povsem možno je, da sem jaz kaj pomešala s tistimi petimi tedni, ker sem res prebrala enih 300 sporočil glede tega. Sori :ups:

(odgovor članu BaGSi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 18:57:28   
girly
Bagsi, tvoj rezultat je super!:bravo: vrednost beta hCG naj bi bila 4-5 teden od 75-2600 mlU/ml, tako da sploh ni panike!:)-

čestitam še enkrat :bravo:

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2005 10:20:00   
BaGSi
Hvala za pomoč!!!!:):)

Izgleda, da so vrednosti bolj na zgornji meji, bomo videli kaj bo pokazal UZ.

Pozdravček!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!