Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rezultat krvnega testa -vrednosti 1.6.2005 15:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno sem to brala pri pušenjaku na MONU zaradi Mojce. Upam, da sem si vse prav zapomnila. Vrednost nad 500 ponavadi pomeni, da nosečnost traja vsaj 5 tednov (šteto od ZM). To naj bi bila vrednost pri zdravi nosečnosti, se mi zdi. Se pa baje te vrednosti pri nosečnicah tako zelo razlikujejo, da je po vrednosti načeloma nemogoče določit trajanje nosečnosti. Tako, da jaz mislim, da je pri tebi vse normalno in da nima smisla da te karkoli skrbi.
|
|
|
|
Rezultat krvnega testa -vrednosti 1.6.2005 15:58:58
|
|
|
|
BaGSi
|
ampak jaz sem glede na to, da sem jemala klomifen in sem O čutila 15 dan po M noseča šele 4t 2d. Sicer pa komaj čakam na UZ naslednji četrtek (to je tako daleč...), da se prepričam, da je vse v redu.
|
|
|
|
Rezultat krvnega testa -vrednosti 1.6.2005 16:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
No, saj ne me za besedo držat. Ti pa zdaj kopiram še en njegov odgovor. "ßhCG pod 500 lahko pomeni, da je nosečnost sicer v Maternici, pa je še ni mogoče videti. V 2 - 3 dneh mora ßhCG narasti za 100%, v tednu dni pa za 400% GV pa se mora pojaviti v maternici vsaj v roku enega tedna, torej do jutri." Se pravi je še čisto na začetku. Torej imaš verjetno s 4t 2d kar prav. Povsem možno je, da sem jaz kaj pomešala s tistimi petimi tedni, ker sem res prebrala enih 300 sporočil glede tega. Sori :ups:
|
|
|
|
Rezultat krvnega testa -vrednosti 1.6.2005 18:57:28
|
|
|
|
girly
|
Bagsi, tvoj rezultat je super!:bravo: vrednost beta hCG naj bi bila 4-5 teden od 75-2600 mlU/ml, tako da sploh ni panike!:)- čestitam še enkrat :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!