Rezultat krvnega testa -vrednosti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

BaGSi -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (1.6.2005 15:45:51)

me je bilo danes kar groza, ko sem brala vaša sporočila o težavah s testi, rezulati UZ, krvnih testov:( Upam, da se bo pri vseh dobro končalo :)

Moj rezultat hCG iz krvi pa je bil danes 549 - ni to malo visoko za 16 dan po ovulaciji:zmeden2:

Sicer je super visok:bravo:, ampak me vseeno skrbi, da je previsok:zmeden:?

Ima katera kaj podatkov o vrednostih hCG in kako se je nosečnost iztekla (mogoče dvojčki?)

Hvala in lepe želje vsem!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (1.6.2005 15:50:29)

Ravno sem to brala pri pušenjaku na MONU zaradi Mojce.

Upam, da sem si vse prav zapomnila.
Vrednost nad 500 ponavadi pomeni, da nosečnost traja vsaj 5 tednov (šteto od ZM). To naj bi bila vrednost pri zdravi nosečnosti, se mi zdi. Se pa baje te vrednosti pri nosečnicah tako zelo razlikujejo, da je po vrednosti načeloma nemogoče določit trajanje nosečnosti.

Tako, da jaz mislim, da je pri tebi vse normalno in da nima smisla da te karkoli skrbi.

BaGSi -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (1.6.2005 15:58:58)

ampak jaz sem glede na to, da sem jemala klomifen in sem O čutila 15 dan po M noseča šele 4t 2d.
Sicer pa komaj čakam na UZ naslednji četrtek (to je tako daleč...), da se prepričam, da je vse v redu.

Anonimen -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (1.6.2005 16:05:48)

No, saj ne me za besedo držat. Ti pa zdaj kopiram še en njegov odgovor.

"ßhCG pod 500 lahko pomeni, da je nosečnost sicer v Maternici, pa je še ni mogoče videti. V 2 - 3 dneh mora ßhCG narasti za 100%, v tednu dni pa za 400% GV pa se mora pojaviti v maternici vsaj v roku enega tedna, torej do jutri."

Se pravi je še čisto na začetku. Torej imaš verjetno s 4t 2d kar prav. Povsem možno je, da sem jaz kaj pomešala s tistimi petimi tedni, ker sem res prebrala enih 300 sporočil glede tega. Sori :ups:

girly -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (1.6.2005 18:57:28)

Bagsi, tvoj rezultat je super!:bravo: vrednost beta hCG naj bi bila 4-5 teden od 75-2600 mlU/ml, tako da sploh ni panike!:)-

čestitam še enkrat :bravo:

BaGSi -> Rezultat krvnega testa -vrednosti (2.6.2005 10:20:00)

Hvala za pomoč!!!!:):)

Izgleda, da so vrednosti bolj na zgornji meji, bomo videli kaj bo pokazal UZ.

Pozdravček!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]