|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezanje kostanja
9.10.2009 22:33:26   
Jerneja_
Ojla, zanima me kakšna je vaša praksa pri rezanju kostanja za pečenje? Ali ga prerežete po trebuščku ali po neizbočenem delu, vodoravno, navpično, na križ...ali se vam lepo olupi, ga pokrijete z mokro cunjo?

Hvala in lp,

Jerneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rezanje kostanja
9.10.2009 22:37:56   
TomTaylor
mi ga reženo po ploščati strani in počez po celotni širini. Še vročega pa potem zavijemo v časopis in se dobro lušči.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rezanje kostanja
9.10.2009 22:38:45   
liliana
Na začetku delam križe....kasneje pa samo eno črto, ker se mi več ne da....pokrijem ga pa s časopisom......

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rezanje kostanja
9.10.2009 22:40:53   
Jerneja_
Režete po ploščatem delu?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rezanje kostanja
9.10.2009 22:47:27   
liliana
Ja....nekako lažje se mi zdi narediti križ po ravnem kot po izbočenem.....

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rezanje kostanja
9.10.2009 22:56:35   
HuAnita
Mi smo ga ta teden večkrat pekli, imam žulje tudi
jaz režem s križci, pa še ob straneh, M pa samo po sredini, po dolgem - in je negov fatastičen, že med peko se fino olupi, tako da user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 7:57:23   
Anonimen
Mislite,da tole velja kaj??
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_13073.htm

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 8:11:26   
Klaudia
Jaz ga režem po belem delu. Je težje kot po ravnem delu, ampak se ga olupi z samo enim stiskom. Drugače pa bo v ponedeljek v hofru rezalnik kostanja.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 8:48:38   
diva 4
Mi kostanje režemo po obeh steneh in sicer naredimo križ.Potem v posodo z vodo namočimo te kostanje in jih nato spečemo.Pečene pokrijemo z mokro cunjo in so super za lupit .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 9:13:39   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

mi ga reženo po ploščati strani in počez po celotni širini. Še vročega pa potem zavijemo v časopis in se dobro lušči.

enako

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 13:43:26   
Anonimen
Jaz pa odrežem tisti zgornji (špičasti, kosmati del) kostanja. Križci in črte se ful dlje in težje delajo. Tak da jaz tisto odrežem (ali delček kostanja kjerkoli drugje), tako vidim če je dober ali zanič, ga spečemo, damo v posodo z mokro cunjo in se prav lepo lupijo. user posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 15:54:27   
Paštetka
Zunanjo kožico celo olupim in spečem v pečici.

Ko je kostanj pečen ga pokrijem s krpo. Notranja lupinica kar pade dol, ko jo stisneš s prsti. Pa še sajast nisi.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 16:14:38   
Onasiss
Mi ga zarežemo po ploščatem in ta drugem delu, skratka na obeh straneh....

_____________________________

So what....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Rezanje kostanja
10.10.2009 21:23:58   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Jaz ga režem po belem delu. Je težje kot po ravnem delu, ampak se ga olupi z samo enim stiskom. Drugače pa bo v ponedeljek v hofru rezalnik kostanja.


mi ga tudi režemo po "glavici" in sicer z olfa nožem. Po pečenju ga zavijemo v vlažno krpo in se krasno lupi.
Dokler imam olfa nož, ne rabim teh pripomočkov ala Hofer in podobno...

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 10.10.2009 21:24:17 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Rezanje kostanja
11.10.2009 19:01:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

mi ga reženo po ploščati strani in počez po celotni širini. Še vročega pa potem zavijemo v časopis in se dobro lušči.


enako user posted image

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?