Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 12:47:11
|
|
|
|
Ninica
|
60 dag moke 25 dag margarine 30 dag sladkorja 3 jajca 1 vanili 1 pecilni
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 13:35:37
|
|
|
|
sani1
|
Jaz sem dobila knjigo od Rame in je not recept: KEKSI TETE LOJZKE IZ STROJČKA mogoče ti pride prav. Na sliki zgledajo fajn... 500g ostre moke 500g mehke moke 375g margarine Rama za peko 300g sladkorja 1,25 dl kisle smetane 2 jajci 1,5 zavitka pecilnega praška Regina Moko in vse sestavine zgnetemo v testo. Ga damo v hladilnik za eno uro pokrijemo z folijo in nato naredimo piškote z strojčkom. Pečemo jih 8 minut pri 180 stopinjah. Pečeni piškoti so boljši, če nekaj časa počivajo v dobro zaprti posodi... Sigurno so piškoti dobri, ker so po receptu Lojzke. Pa dober tek!!!
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 14:06:38
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica 60 dag moke 25 dag margarine 30 dag sladkorja 3 jajca 1 vanili 1 pecilni Jaz dodam še limonino lupinico.
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:22:10
|
|
|
|
zoom zoom
|
Piškote sem naredila, so okusni. Moti me edino to, da se ne da, da bi s piškoti nafilal pekač s peki papirjem, ampak moraš to delat na pultu in potem prestavit, s tem se pa tudi oblika malo podre. A je pri vseh tako ali imate kakšno "foro", da lahko takoj delate na peki papirju.
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:28:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Zakaj jih nisi pa direkt na papir nafilala??? Jaz nimam nobene fore, jih vedno direkt v pekač namečem!
|
|
|
|
RE: Recept za piškote iz "mašince" 7.12.2007 19:39:24
|
|
|
|
robinzon
|
Ti piškoti se vedno brizgajo direkt na nepomaščen pekač. Si ne predstavljam, kako si jih prestavljala s pulta na pekač. Zelo dobro izpade, če se namažejo z marmelado in stisnejo po dva in dva skupaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?