|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reš
6.4.2010 14:21:01   
Anonimen
Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reš
7.4.2010 11:31:26   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?

Pozdravljena anonimka,

stvar je taka, da ima dr. Reš julija dopust - cel mesec. Če nameravaš štartati v prvi postopek pri njemu, ti svetujem, da ga čim prej pokliči in se naroči. Najprej bosta prišla s partnerjem na skupni pogovor. Odvisno od povedanega in ugotovljenega vama bo predlagal zdravljenje ali pa še kakšne dodatne preiskave. Vsekakor pa dvomim, da ti bo uspelo priti v postopek pred avgustom, ampak nikar ne obupaj in ga pokliči že danes.

Pa veliko sreče ti želim in čim prej kakšno dišečo štruco ali dve.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2010 11:36:32   
baguSka
Se strinjam za vodko... cimprej poklici in se naroci! nove pa mende se sprejema... pri nas 'starih' je tako, da je fajn mal 'pocivat' po neuspelem postopku, zato ni fajn, da gres ze takoj z naslednjim ciklom naprej... ker je telo potem malo preobremenjeno... in ravno zaradi tega potem tako znese, da pride ravno cas njegovega dopusta (v juliju), zato nas naroca sele v avgustu mesecu...

Ti pa poklici takoj zdaj in bos sigurno dobila datum ze takoj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 13:06:34   
Amelia
Jaz sem ga klicala februarja in bi lahko prišla že kar marca k njemu, no potem sva se odločila za april.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 11:48:49   
pika.po
Punce, a kera ve, a ma Reš zdaj vse postopke koncesijske?

Hvala!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2010 21:56:46   
Amelia
Ne vem, midva imava vse zastonj.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2010 13:56:44   
bibk
Pozdravljene punce, sem dokaj nova v tem forumu, čeprav ga že neki časa spremljam. Jaz sem tudi v postopku pri Rešu in me je kakor vas po neuspelem postopku naročil avgusta. Zanima me če kera ve ali je res, da zavarovalnica krije samo 1x letno, tako mi je namreč on enkrat omenil, tako da ne vem ali bova morala v avgustu plačat ali lahko greva spet preko zavarovalnice...

Hvala ta odgovor

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2010 15:11:56   
Rakica_80
Reš ima sedaj vse na koncesijouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?