Reš (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Reš (6.4.2010 14:21:01)

Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?

aqua77 -> RE: Reš (7.4.2010 11:31:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kolikšna je trenutno čakalna vrsta pri Rešu, za kdaj naroča? Opažam da naroča punce, ki so bile zdaj v postopkih (neuspešno) šele avgusta. Kaj tudi čisto frišne naroča šele avgusta?

Pozdravljena anonimka,

stvar je taka, da ima dr. Reš julija dopust - cel mesec. Če nameravaš štartati v prvi postopek pri njemu, ti svetujem, da ga čim prej pokliči in se naroči. Najprej bosta prišla s partnerjem na skupni pogovor. Odvisno od povedanega in ugotovljenega vama bo predlagal zdravljenje ali pa še kakšne dodatne preiskave. Vsekakor pa dvomim, da ti bo uspelo priti v postopek pred avgustom, ampak nikar ne obupaj in ga pokliči že danes.

Pa veliko sreče ti želim in čim prej kakšno dišečo štruco ali dve.

baguSka -> RE: Reš (7.4.2010 11:36:32)

Se strinjam za vodko... cimprej poklici in se naroci! nove pa mende se sprejema... pri nas 'starih' je tako, da je fajn mal 'pocivat' po neuspelem postopku, zato ni fajn, da gres ze takoj z naslednjim ciklom naprej... ker je telo potem malo preobremenjeno... in ravno zaradi tega potem tako znese, da pride ravno cas njegovega dopusta (v juliju), zato nas naroca sele v avgustu mesecu...

Ti pa poklici takoj zdaj in bos sigurno dobila datum ze takoj!

Amelia -> RE: Reš (7.4.2010 13:06:34)

Jaz sem ga klicala februarja in bi lahko prišla že kar marca k njemu, no potem sva se odločila za april.

pika.po -> RE: Reš (12.4.2010 11:48:49)

Punce, a kera ve, a ma Reš zdaj vse postopke koncesijske?

Hvala!

Amelia -> RE: Reš (16.4.2010 21:56:46)

Ne vem, midva imava vse zastonj.

bibk -> RE: Reš (22.4.2010 13:56:44)

Pozdravljene punce, sem dokaj nova v tem forumu, čeprav ga že neki časa spremljam. Jaz sem tudi v postopku pri Rešu in me je kakor vas po neuspelem postopku naročil avgusta. Zanima me če kera ve ali je res, da zavarovalnica krije samo 1x letno, tako mi je namreč on enkrat omenil, tako da ne vem ali bova morala v avgustu plačat ali lahko greva spet preko zavarovalnice...

Hvala ta odgovor

Rakica_80 -> RE: Reš (22.4.2010 15:11:56)

Reš ima sedaj vse na koncesijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]