|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeče pike
18.6.2010 18:49:10   
mayble
Danes smo prišli iz term domov in sem na svojemu 4,5 -mesečniku opazila rdeče fleke - pike po nogah in rokah...ali je mogoče da je to dobil od jagod ki sem jih jaz jedla prvič odkar dojim? ali je to reakcija od klora? ima kdo kako idejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeče pike
18.6.2010 18:59:10   
smokyhawk
lahko da ima posip.....probaj ga umit pa s hladilnim mazilom namazat...moj je imel posip ker mu je blo vroče pa sn ga zvečer skopala pa namazala s hladilnim pa naslednjo jutro spet pa je bilo pol naslednji dan vredu...mal je še mel ampak ne preveč...tko da mu je v roku 3 dni vse zginlo....

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2010 20:32:46   
PC Baby
Zelo možno je, da je od jagod. So zelo alergene. Počakaj par dni da mine pa potem čez kakšen teden probi spet mal pojest pa boš vidla.

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2010 11:56:53   
qqq
Lahko gre za vročinski izpuščaj. Dr. Tanč pravi tako: Če gre za vročinski izpuščaj, ne mažemo z ničemer, koži pustimo, da diha, da se poti, večkrat dnevno pa otroka obrišemo z mokro krpo. K zdravniku zaradi tega ni potrebno, saj ni kaj storiti. Lahko so tudi jagode, ki so zelo, zelo alergene. Pri moji dojenčici opažam v zadnjih dneh vroč. izpuščaj po vratu in zgornjrm delu hrbta. user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2010 23:24:56   
frutolina
rdeče lise- fleki so velikokrat posledica klora.

(odgovor članu qqq)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?