|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeči flekci
20.12.2006 22:41:43   
Leone
Našemu 4,5 mesečniku so se že kakšen mesec nazaj pojavili lišajčki po obrazu. Najprej sem mislila, da gre za suho kožo, zdravnik mi je pa priporočil naj se nekaj časa raje izogibam jajc, predvsem beljaka. Ker sem se en teden držala stroge diete kar se jajc tiče, sem mislila, da se bo stanje začelo izboljševat, no pa se počasi poslabšuje. Na eni strani ima približno 2 cm velik okrogli lišaj (pordela suha hrapava koža) na drugi strani pa kar nekaj drobnih lišajčkov. So okrogle oblike, zdaj je dobil enega na ušesu, enega večjega (2 cm) nad komolcem, prav tako enega na nogi in mi ni jasno od česa naj bi bili. Ga dojim, občasno tudi dodajam. Moram priznati, da se čokoladi težko odpovem (jem jo že od porodnišnice naprej) in mislim, da tole ni vzrok. Kakšen teden ima tudi rahlo virozo in je tudi precej razdražljiv. Ali je imela katera podobno izkušnjo? Se mi zdi, da včasih pediatri nekam pozno odreagirajo na stvari in najbrž zato, ker tudi sami niso čisto prepričani. Nevem niti ali ga srbi, vem pa, da mi po obrazu ne pusti mazat. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeči flekci
20.12.2006 23:01:18   
Mojca P.
Jaz bi po tvojem opisu rekla, da je mozno, da je to od suhega, ogrevanega zraka v stanovanju in mrzlega zunaj. Ziga vsako zimo dobi take fleke...ce bi bila alergija bi jih pa opazila tudi drugje, ne samo po lickih. Poskusi debate za nazaj poiskat (v iskalnik vpisi suha licka in si preberi, kaj punce otrockom mazejo)...gre za pordele, rahlo nabrekle, suhe dele koze, a ne? Ce je to to, potem bo izginilo, ce mazes z ribjim mazilom (ribodermin), mogoce tudi z Bebivalom (lamprehtovo mazilo) je pa stvar kar trdovratna in zna trajat. Licka pa posteno namazi tudi vedno preden gresta ven.

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2006 10:11:42   
lukec
Pri nas je bilo lani isto. Izpuščaji so bili predvsem na pregibu rok in pod pazduho. Pa smo imeli dieto pa claritine in ni bilo nič boljše. Ko smo nehali ogrevati, so izginili.
Letos je enako. Že kakšen mesec ima izpuščaje, mažemo jih z šentjanževim oljem in čakamo na pomlad ...user posted image user posted image user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 12:49:59   
*metuljčica*
Pri nas so se ti problemi začeli okrog prvega leta, sedaj je stara dve in imamo še vedno te težave s kožo. Bili sva na testih za alergijo in diagnoza alergija na vodo. Potem pa navodila, ki sem jih dobila; kopanje v mačni vodi z dvema žličkama olivnega olja.

Dobila pa sem tudi eno zelo mastno kremo, ki so mi jo v lekarni zmešali in ful pomaga, ne vem točno kako se imenuje ter eno mazilo - antibiotik, ki ga mažeš enkrat na dan štiri dni skupaj. Ampak ko mažemo 4 dni je en teden ok potem pa jovo na novo. To delam cirka že 9 mesecev in sem vsega hudega navajena, ker pa je zelo zoprno, sploh za otroka, ker se praska, ampak sedaj je naša tako velika, da ji lahko dopovem, da se praskati ne sme. Je pa zelo zoprno, sploh če so na obrazu. Pri nas so se začeli najprej po obrazu, sedaj pa jih imamo po vratu, hrbtu, rokah - do tja ko segajo rokavi - tam ima fleke ter na nogah.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?