Leone -> Rdeči flekci (20.12.2006 22:41:43)
|
Našemu 4,5 mesečniku so se že kakšen mesec nazaj pojavili lišajčki po obrazu. Najprej sem mislila, da gre za suho kožo, zdravnik mi je pa priporočil naj se nekaj časa raje izogibam jajc, predvsem beljaka. Ker sem se en teden držala stroge diete kar se jajc tiče, sem mislila, da se bo stanje začelo izboljševat, no pa se počasi poslabšuje. Na eni strani ima približno 2 cm velik okrogli lišaj (pordela suha hrapava koža) na drugi strani pa kar nekaj drobnih lišajčkov. So okrogle oblike, zdaj je dobil enega na ušesu, enega večjega (2 cm) nad komolcem, prav tako enega na nogi in mi ni jasno od česa naj bi bili. Ga dojim, občasno tudi dodajam. Moram priznati, da se čokoladi težko odpovem (jem jo že od porodnišnice naprej) in mislim, da tole ni vzrok. Kakšen teden ima tudi rahlo virozo in je tudi precej razdražljiv. Ali je imela katera podobno izkušnjo? Se mi zdi, da včasih pediatri nekam pozno odreagirajo na stvari in najbrž zato, ker tudi sami niso čisto prepričani. Nevem niti ali ga srbi, vem pa, da mi po obrazu ne pusti mazat.
|
|
|
|