|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Raztresenost v službi
20.5.2008 9:12:12   
podnajemnica7
Ali se vam je že zgodilo, da ste se v službi počutitli pod psihičnim pritiskom in ste nato začeli delovno popuščati in delati napake?
Jaz čedalje težje opravljam to delo in hodim v službo z velikim odporom, ker se v koliktivu ne počutim dobro, ni nobene pripadnosti in odnosi so nasplošno zelo slabi.  Kaj bi vi storili. Kljub temu sedaj čeprav se trudim delam take napake da je joj ker sem pod pritiskom in ne vem kako naj si pomagam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Raztresenost v službi
20.5.2008 9:14:49   
Anonimen
Menjaj službo ali pa se nekako navadi obvladovati stres.

(odgovor članu podnajemnica7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2008 9:20:19   
ursa30
se strinjam. sama sem bila pred tremi leti v isti situaciji. že ob misli, da moram iti naslednji dan v službo, mi je postalo slabo.

in ravno v tem času mi je potekla pogodba, ki je nism podaljšala. 3 mesece sem bila prijavljena na Zavodu za zaposlovanje in medtem časom iskala novo službo.

to mi je tudi uspelo. ne rečem da imam sedaj idealno službo, je pa veliko manj stresna kot prejšnja in z veseljem prihajam na delo..

če je situacija pri tebi res tako huda kot opisuješ, ti predlagam da začneš iskati drugo službo. pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2008 9:25:03   
podnajemnica7
Saj rada dalem, samo če sem pa pod pritiskom pa začnem delati napake, ker sem obremenjena in se ne počutim dobro. Tudi srce mi hitreje bile in še glava me boli.
Saj res premišljujem o menjavi službe, ker to bolgoročno ne pelje nikamor. Ni mi všeč ker so odnosi med zaposlenimi slabi, nihče te ne ceni-ne vidi truda in nič.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 9:33:36   
Freycha
ko se je meni to v prejšnji službi začelo, sem jo menjala......

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2008 9:36:56   
Lolypop
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7
Saj res premišljujem o menjavi službe, ker to bolgoročno ne pelje nikamor.

Ne samo razmišljat, ukrepaj!

Carpe diem.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 9:40:32   
podnajemnica7
Saj že ukrepam. Sem že pričela s tem, ker ne bo nikoli tu boljše.

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 9:43:45   
podnajemnica7
Zelo mi je hudo, ker delam take napake kot da bi imela IQ pod 100. Ne morem verjet kaj živci naredijo in stres, da delam take napake.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 9:44:17   
Detece
tudi moje delo je takšno, žal. Kaj sem storila? zanosla!!!user posted image user posted image user posted image
in zdaj se še samo smejim vsem, ker vem da se jih bom počasi rešila.

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 9:45:28   
podnajemnica7
Danes se še posebej čudno počutim zaradi tega. Vedno sem upala na boljše, potem pa ko vidiš, da ne bo nikoli boljše. Kot da šla pod mrzel tuš.

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 9:46:15   
podnajemnica7
Detece, kaj boš pa porodniški storila, a ne boš več nazaj prišla?

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 9:46:31   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

tudi moje delo je takšno, žal. Kaj sem storila? zanosla!!!user posted image user posted image user posted image

in čez dobro leto greš nazaj??

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2008 9:47:14   
Detece
Ja ampak takrat upam bodo že drugi na oblastiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2008 9:47:57   
Anonimen

A zarad bebaste službe si se odločila za otrokauser posted image

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2008 9:47:59   
podnajemnica7
Ti privoščim druge ljudi.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2008 9:49:54   
Detece
Ja Karin za to. Potem ga bom pa v rejo dala.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2008 9:51:32   
ursa30
tudi moje delo je takšno, žal. Kaj sem storila? zanosla!!!

no upam da služba ni bila razlog za otroka..je pa moje bivša sodelavka isto nardila. otroka si je tko ali pa drugače želela, da ne bo katera narobe zastopla.

in ko ji je potekla porodniška, je dala odpoved, imela je pa srečo, da je ravno ta čas našla drugo službo.

nikakor pa ne zagovarjam tega da narediš otroka zato da zamenjaš službo. obstajajo druge, bolj pametne rešitve..lp

Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2008 9:55:48   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A zarad bebaste službe si se odločila za otrokauser posted image

no to sem tud jaz mislila vprašatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.5.2008 9:57:05   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tudi moje delo je takšno, žal. Kaj sem storila? zanosla!!!

no upam da služba ni bila razlog za otroka..je pa moje bivša sodelavka isto nardila. otroka si je tko ali pa drugače želela, da ne bo katera narobe zastopla.

in ko ji je potekla porodniška, je dala odpoved, imela je pa srečo, da je ravno ta čas našla drugo službo.

nikakor pa ne zagovarjam tega da narediš otroka zato da zamenjaš službo. obstajajo druge, bolj pametne rešitve..lp

Tudi jaz poznam tak primer ko je po porodniški dala odpoved, se sem mislila bo bo detece enako naredilauser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2008 10:03:39   
Detece
Ja otroka sem si želela, vendar verjetno če bi služba bila to kar bi morala biti, bi otročiček še kakšno leto ali dve počakal in to je vse.
Meni osebno nebi sploh na pamet padlo, da bi kateri očitala kaj takega, ne vem no...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.5.2008 10:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7

Ali se vam je že zgodilo, da ste se v službi počutitli pod psihičnim pritiskom in ste nato začeli delovno popuščati in delati napake?
Jaz čedalje težje opravljam to delo in hodim v službo z velikim odporom, ker se v koliktivu ne počutim dobro, ni nobene pripadnosti in odnosi so nasplošno zelo slabi.  Kaj bi vi storili. Kljub temu sedaj čeprav se trudim delam take napake da je joj ker sem pod pritiskom in ne vem kako naj si pomagam.

uf, poznam to ja...sem delala take napake, da mi je šef enkrat rekel, če sploh znam glavo uporabljat...pritisk, stres,....huh...Po drugi strani pa dobra plača in veliko prostih dnevov ne glede na dopust, tako da sem se ZELO težko odločila menjat oz. zapustiti to delovno mesto. Ko se mi je zaključevala porodniška sem bila že 2 meseca pred nastopom dela čisto na trnih, živčna, razdražljiva, slabo mi je bilo ob sami misli, da moram it spet nazaj...En teden pred nastopom dela pa sem se dokončno odločila, zbrala sem pogum in po 10 letih dala odpoved pa kljub temu da nove službe niti poiskala še nisem.
Ne znam ti opisat kakšno zadovoljstvo sem čutila ob tem! Ko sem domov klicala mojega sem vriskala od veselja pa čeprav brez službe, brez denarja...
Svetujem ti, da čimprej menjaš, preden ti na psihi pusti posledice tako kot meni - občutek manjvrednosti, nesposobnosti, nesamozavesti, nezaupanja vase...V novi službi se zdaj počasi pobiram in "zdravim"

Neposredna povezava do sporočila: 21
20.5.2008 10:07:25   
Shorty_

Ja otroka sem si želela, vendar verjetno če bi služba bila to kar bi morala biti, bi otročiček še kakšno leto ali dve počakal in to je vse.
Meni osebno nebi sploh na pamet padlo, da bi kateri očitala kaj takega, ne vem no...

Detece nobena ti nič ne očita samo sprašujemo, pa brez zamire pač čudno je zvenelo zdej pa razumem, lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.5.2008 10:20:51   
deja27
ja na istem sem jaz sedaj,od kar sem iz bolniške prišla nazaj na šiht in ko sem zagledala plačilno listo,mi je šlo na kozlanje.pa se še vedno pretvarjam,da bo bolje,na šihtu,pa sem k tampirana bomba.preden grem iz službe samo razmišljam kaj sem pozabila,da k pridem,dam ne vem več a sem zaklenila al ne.k imam vse v glavi-beda.ja nič nama ne ostane kot druga služba!!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.5.2008 10:23:03   
podnajemnica7
Svetujem ti, da čimprej menjaš, preden ti na psihi pusti posledice tako kot meni - občutek manjvrednosti, nesposobnosti, nesamozavesti, nezaupanja vase...V novi službi se zdaj počasi pobiram in "zdravim"

Točno tako se počutim jaz sedaj - brezvezno in nič vredno.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.5.2008 10:23:54   
Detece
Ja mogoče tudi jaz menjam službo po porodniški, upam, da bi bo vmes uspelo narediti tudi čim več izpitov za faks..
drugač je pa to res takšna beda, ko hodiš v službo, delaš kot črvek, ščitiš tuje riti, ko dobiš pa plačo pa je za zjokat.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?