Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 14.4.2012 17:53:00
|
|
|
|
Janya
|
Nismo še bili imamo pa namen iti, tamale so pa stare 8 let. Po videnem prispevku na tv se jim ni zdel nič kaj takega...
|
|
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 14.4.2012 17:53:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja bi fuuuul šla. upam, da nam bo finančno zneslo. ker si res želim. otrok pa ne bom peljala s sabo. sem fanta vprasala in sta rekla, da ne bi šla.
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 14.4.2012 18:40:57
|
|
|
|
tinaaleks
|
sem bila danes in mala dva z mano (1,5 in 3,5) Veliko je celo zanimalo, ampak bolj tako: "mama kaj je to?" "Noga." "Gremo naprej. Kaj je to?" In smo bili v pol ure fertik. Je fajn, če te zanima in si potem v vsaki vitrini prebereš kaj je točno to.
|
|
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 9:25:27
|
|
|
|
JozicaH
|
Pri nas si želimo ogledati to razstavo midva z dragim (sva v Ljubljani), ter moja starša in brat, ki bi se pripeljali v Ljubljano. ker bomo imeli takrat nekaj mesečno štruco me zanima, kako je iti na tako razstavo z vozičkom (seveda, če je dete ok). Sem nekaj dni pred rokom, vendar smo se že pogovarjali o obisku te rastave, saj je odprta do septembra, ko bo naša stara nekaj mesecev. Torej, kake so vaše izkušnje z obiskom razstav v vozičkom. In sploh, kako je ta razstava postavljena, se bo dalo manevrirati mimo? p.s. mogoče so ta vprašanja slišati malo neumno, pa vseeno... Z dragim sva celo razmišljala, da bi šli v dveh rundah, da bi ostal nekdo z dojenčkom doma, ampak jaz sem bolj zato, da gremo vsi skupaj...
|
|
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 9:33:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jozica, saj pa lahko tako malega dojenčka nosite na rokah ta čas. ce se nebi dalo z vozickom. samo po mojem da se da. valda so tudi na invalide in njihove invalidske vozicke pomislili.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 11:07:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 12:18:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jz upam, da bom lahko zorganizirala, da bi sla z mulcema (3 in 4 leta) pogledat moja 2 bi to ful zanimalo sam pazi da potem to sama ne probata. vsaj ne prej preden ne postaneta patologa ;P
|
|
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 12:24:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sam res. tvoja 2 sta vsega zmožna!
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 13:23:43
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jz upam, da bom lahko zorganizirala, da bi sla z mulcema (3 in 4 leta) pogledat moja 2 bi to ful zanimalo sam pazi da potem to sama ne probata. vsaj ne prej preden ne postaneta patologa ;P sta moj brat in bratranec tako križala kokoške,pri svojih 6-7.letih, ko sta bila pri stari mami, ker sta videla v filmu Ben Hur se mi zdi in čakala ali bo kaj al ne od vstajenja1 Epiloga se žal ne spomnim, spomnim se samo bogih 3.kur in kup perja
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 13:44:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
omg, alda! sj ni za smejat no....ampak....
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 16:11:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda sta moj brat in bratranec tako križala kokoške,pri svojih 6-7.letih, ko sta bila pri stari mami, ker sta videla v filmu Ben Hur se mi zdi in čakala ali bo kaj al ne od vstajenja1 Epiloga se žal ne spomnim, spomnim se samo bogih 3.kur in kup perja OMB in vse križane kure!
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 16:11:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
Zdej bom namesto "o, križana gora" rekla kar "o,križana kura!"
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 19:39:19
|
|
|
|
alda
|
Ma kaj sta ta dva vse naštimala kokoške so skoraj "malenkost" na pram ostalih podvigom! Za celo knjigo štorij in prigod!
|
|
RE: Razstava Razkrita telesa 15.4.2012 20:47:29
|
|
|
|
malaMravljica
|
O kaksni razstavi pa govorite to, kaksen link mogoce, nimam pojma res o cem je govora pa me prav zanima sedaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 23:41:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 23:44:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 23:44:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2012 23:50:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2012 7:55:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?