Razstava Razkrita telesa (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

picola1 -> Razstava Razkrita telesa (14.4.2012 17:38:33)

A boste šle? A je katera že bila? Bo katera peljala tut otroke in kolk so stari?

Janya -> RE: Razstava Razkrita telesa (14.4.2012 17:53:00)

Nismo še bili imamo pa namen iti, tamale so pa stare 8 let. Po videnem prispevku na tv se jim ni zdel nič kaj takega...

*miska.mcc* -> RE: Razstava Razkrita telesa (14.4.2012 17:53:09)

ja bi fuuuul šla. upam, da nam bo finančno zneslo. ker si res želim. otrok pa ne bom peljala s sabo. sem fanta vprasala in sta rekla, da ne bi šla.

tinaaleks -> RE: Razstava Razkrita telesa (14.4.2012 18:40:57)

sem bila danes in mala dva z mano (1,5 in 3,5) Veliko je celo zanimalo, ampak bolj tako: "mama kaj je to?" "Noga." "Gremo naprej. Kaj je to?" In smo bili v pol ure fertik. Je fajn, če te zanima in si potem v vsaki vitrini prebereš kaj je točno to.

JozicaH -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 9:25:27)

Pri nas si želimo ogledati to razstavo midva z dragim (sva v Ljubljani), ter moja starša in brat, ki bi se pripeljali v Ljubljano. ker bomo imeli takrat nekaj mesečno štruco me zanima, kako je iti na tako razstavo z vozičkom (seveda, če je dete ok). Sem nekaj dni pred rokom, vendar smo se že pogovarjali o obisku te rastave, saj je odprta do septembra, ko bo naša stara nekaj mesecev.

Torej, kake so vaše izkušnje z obiskom razstav v vozičkom. In sploh, kako je ta razstava postavljena, se bo dalo manevrirati mimo?

p.s. mogoče so ta vprašanja slišati malo neumno, pa vseeno... Z dragim sva celo razmišljala, da bi šli v dveh rundah, da bi ostal nekdo z dojenčkom doma, ampak jaz sem bolj zato, da gremo vsi skupaj...

*miska.mcc* -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 9:33:50)

jozica, saj pa lahko tako malega dojenčka nosite na rokah ta čas. ce se nebi dalo z vozickom. samo po mojem da se da. valda so tudi na invalide in njihove invalidske vozicke pomislili.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.4.2012 11:07:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mateyka -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 12:18:12)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz upam, da bom lahko zorganizirala, da bi sla z mulcema (3 in 4 leta) pogledat [sm=smiley1.gif] moja 2 bi to ful zanimalo [sm=smiley36.gif]

sam pazi da potem to sama ne probata. vsaj ne prej preden ne postaneta patologa ;P

*miska.mcc* -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 12:24:31)

[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]
sam res. tvoja 2 sta vsega zmožna! [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]

alda -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 13:23:43)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz upam, da bom lahko zorganizirala, da bi sla z mulcema (3 in 4 leta) pogledat [sm=smiley1.gif] moja 2 bi to ful zanimalo [sm=smiley36.gif]

sam pazi da potem to sama ne probata. vsaj ne prej preden ne postaneta patologa ;P

sta moj brat in bratranec tako križala kokoške,pri svojih 6-7.letih, ko sta bila pri stari mami, ker sta videla v filmu Ben Hur se mi zdi [sm=zmeden.gif] in čakala ali bo kaj al ne od vstajenja1
Epiloga se žal ne spomnim, spomnim se samo bogih 3.kur in kup perja[sm=zmeden.gif]

*miska.mcc* -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 13:44:57)

omg, alda! 
sj ni za smejat no....ampak....[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]

TomTaylor -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 16:11:01)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

sta moj brat in bratranec tako križala kokoške,pri svojih 6-7.letih, ko sta bila pri stari mami, ker sta videla v filmu Ben Hur se mi zdi [sm=zmeden.gif] in čakala ali bo kaj al ne od vstajenja1
Epiloga se žal ne spomnim, spomnim se samo bogih 3.kur in kup perja[sm=zmeden.gif]

OMB in vse križane kure! [sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif]

TomTaylor -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 16:11:45)

Zdej bom namesto "o, križana gora" rekla kar "o,križana kura!" [sm=jezicek.gif]

alda -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 19:39:19)

Ma kaj sta ta dva vse naštimala [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]
kokoške so skoraj "malenkost" na pram ostalih podvigom!
Za celo knjigo štorij in prigod![sm=jezicek.gif]

malaMravljica -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 20:47:29)

O kaksni razstavi pa govorite to, kaksen link mogoce, nimam pojma res o cem je govora pa me prav zanima sedaj.

JozicaH -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 21:30:47)

http://www.bodies.si/

mateyka -> RE: Razstava Razkrita telesa (15.4.2012 23:04:52)

klince je to z organi in okončinami. zadnjič tamali rečem, da ji bom vzela glavo in dala enmu otroku, ki jo bo uporabljal, če ne bo začela razmišljat in bit pozorna (sarkazem). pa me je ful resno vzela. no, potem je pa mačka neke neumnosti počela in me tamala vpraša, če bomo njej tud glavo vzel. sem kar pogledala - v glavnem, ne hecam se več. [sm=zardeva.gif] tko da - zato opozarjam. če ti to vidijo in jih rečeš da je to not po kožo; hmmm, da naujo še probal "pogledat"? [sm=zmeden.gif][sm=smiley4.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.4.2012 23:41:58)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.4.2012 23:44:12)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.4.2012 23:44:46)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.4.2012 23:50:40)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.4.2012 7:55:41)

Stran: [1]