|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 14:40:03   
eva1
Ojla punce!
Jaz sem se neskončno veselila današnjega dne, namreč imela sem morfološki UZ! No in pridem h G-on niti pozdravi ne:zmeden:, nato hladno reče da naj grem v sobo z UZ, mi naredi UZ v 3 minutah:(! Pol mi kao razlaga kje je kje, jaz in moj nisva čist nč videla, ker je tko hitro šlo! Vprašam za spol in on mi reče, ja ni hotu pokazat:zmeden2::zmeden2:?! Pa še pogledal ni-mislim višek! Nato še enkrat pogleda in reče al je to lulček al pa popkovnca, ne vem:zmeden::zmeden2:!!!! MIslm, menda pa bi moga vedet al je popkovnca al lulček! Res punce moj je reku a to je to, k je blo konc? Res v treh minutah smo zaklučl! Sm prav na uro gledala!
Še hvala bogu, da sem bila pred kratkim pri dr. Mihelčič, da sem malo pomirjena, ker tole je bilo slabi kot nč:((! Sej zaradi spola ok(so že trije napovedali :modri:), ampak nobene razlage, ja tle je pa obrazek, pa mehur, pa hrbtenica....nič! Pa kako je izmeril otroka v tako kratkem času???? Ne vem, čist sem razočarana! Niti vprašal ni kako sem, če je vse ok!!! Za :((:((:((:((
Lep dan vsaj vam želim!
Eva 22t in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 14:45:37   
Naja31
Ojla,

kje si pa bila na morofologiji? A ti je ni delal tvoj G?
Jaz jo imam naslednji teden in upam, da bo moja izkusnja boljsa. Moja G tega ne dela in sem anorena v ZC Dravlje, samo ne vem pri komu.

Ti pa cimprej poskusi pozabiti na to, eni G imajo lahko slab dan ali pac niso prevec zgovorni. Tebi pa ostane samo da se sekiras. Ni vredno, vazno je, da je z :duda: vse ok.

Lp, Naja:nosecka: in :duda:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 14:52:55   
Annny
Nič se sekirat..nekateri zdravniki so pač utrujeni, imajo dost šihta za tisti dan:)-..potem se pa to kaže v njihovem odnosu do pacientov..sicer to ne bi smel biti razlog, ampak na žalost je velikokrat tako.
Ponavadi je v samoplačniških ambulantah drugače- se ti vsi že kar pocukrano smehljajo in še sami ne vedo, kako vse bi ti ustregli:)Vsaj sama imam eno tako izkušnjo.
Ne pusti, da ti tak zoprn odnos pokvari dan:rozica:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 14:55:26   
Pinja
Hoj,

nisi edina, da te potolažim! Tud moja G je ene take sorte, se še zvlečt iz nje ne da nič :grrr:. Je tih k rit! Pol pa sama doma, iz materinske, njene krace z mojim dešifrirava :zmeden:, ras so eni čist adijo!

Kar se pa spola tiče, pa tud mi ne vemo, se skriva! Je pa res, da dostikrat popkovnica izgleda kot lulček, eni rajši nič ne rečejo, kot da se zmotijo! Bo pa pol večje presenečenje :love:!

lp :nosecka: 35t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 15:43:38   
Dolina
Joj, boga. :( Ne se preveč sekirat. Kot so punce rekle, imajo eni žal slab dan (mene je enkrat v treh minutah opravila: vse skupaj mislim, UZ, pa vpis v kartoteko, pa če je kej vprašanj, pa adijo :hudicek:).

Glede popkovnice pa je baje res včasih težko ločit.

Pobožja bušija, pa kar kej ga vprašaj, saj mogoče ti bo pa sam povedal. :)- (mal heca za dobro voljo ;)).

Lp, Dolina 24t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 16:04:58   
barby*
SKRAJNO SOČUSTVUJEM!!!:((:((:((
Meni se je to zgodilo v petek! 3 minutke po 1 in pol urnem čakanju, še preden sem utegnila kaj vprašat mi je že tiščala brisačko in rekla naj se dobro obrišem. In že je ni bilo več...Jaz pa sem komaj dočakala to morfologijo in planirala kaj vse bom vprašala:zmeden:
Niti tega nisem mogla vprašat koliko je tamalček velik, kaj šele za spol. Vse kar sem razvozlala iz izvida ja obseg glavice. Saj prav gotovo, da je najpomembnejše to da je z našimi :duda: vse OK in da je vse na svojem mestu, samo zakaj nas ne bi malce pocrkljali s podrobnostmi, saj je to zaenkrat "vse kar imamo", ko še ne moremo v naročju mojčkat naših sončkov :((
Meni se je to zgodilo v Lj porodnišnici.Kje si bila ti, Eva?
Lep pozdravček v upanju, da ste imele ostale več sreče...

pa pa
barby:metulj: in :duda:21t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 16:23:47   
BONI*
Da te potolažim, tudi moja ni dosti boljša! Pregledi so že lep čas tempirani na 5 minut. Ravno danes prihajam od nje. Ravno danes sem dopolnila 36t in vse kar je naredila, je bilo poslušanje srčka, 3 sekunde UZ-toliko, da je ocenila lego :duda:, nato pa je še z metrom zmerila velikost maternice. Sestra pa me je stehtala in zmerila pritisk. In to je to.
Ko pa sem vprašala, kako to, da mi nikoli niso prekontrolirali krvnega sladkorja (sem mislila, da je to normalno), pa se je kar malo razburila in mi rekla, da pri nas pa že ni nobenih rutinskih pregledov, ker država za to ne da denarja. No in kaj naj potem :nosecka: naredi:zmeden:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 20:21:30   
eva1
Hvala punce za tolažbo:rozica:, sej zdej se že mal bolj počutim, sam prej sem bla pa čist aut! Mislim kaj se dan danes gredo ti G? Kot da hodmo zaradi njih tja, ne pa zaradi :duda: Mislim....nimam besed!:(
Lp, Eva 22t in :duda: :modri:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 21:31:45   
barby*
Čisto res, kot, da smo mi tam zaradi njih, ne pa oni zaradi nas :(

"Ti stara kaj boš kaj poćčela danes?" "Oh, mal grem h ginekologu, tam je ful fajn..."

Ja ja ziher...8)
Zakaj se odločajo za delo z ljudmi, če jim je vse odveč?! Razumem, da majo slab dan, ampak mislim da večkrat ne gre za slab dan, pač pa za nezanimanje. Ampak nam se gre za NAŠE OTROČIČKE!!!!!!:duda:
Saj ne da so vsi taki, ampak ko naletiš na to, te zjeziiiiiii:grrr:
V upanju na več sreče prihodnjič:rozica:

lp

barby:metulj: in :duda:21t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razočarana do konca!!!!
16.11.2004 22:12:52   
Pikabu
Eva, meni se je isto zgodilo na morfološkem. Kje pa si bila na pregledu? Jaz sem bila na Jesenicah, pri dr. Tratnjeku, moj dragi je bil z mano, pa nisva videla čisto nič, ven in noter sva bila pa v treh minutah. Obup. Sem bila tako jezna in žalostna, da je bilo groza, še psoobej, ker nisem bila pripravljenga na njega, saj sva šla tja na dan, ko naj bi delal en drug G. Sva pa šla potem še samoplačniško in je bilo super.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razočarana do konca!!!!
17.11.2004 9:14:30   
barby*
Oj Pikabu:zajcek:

Kam pa si šla na samoplačniško, a na Jesenice? jaz sem sicer z Jesenic, G imam v LJ, ampak bi šla na UZ kam bližje če je možnost, pa še vidim da si bila zadovoljna.:bravo:
Aja, pa tvoja :duda: je pravi cukrček:love: ( sem gledala slike s srečanja v Mercatorju)

pozdravček!
barby:metulj:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Razočarana do konca!!!!
17.11.2004 15:32:55   
barby*
pa ti misliš da bi izvajali Uz če bi bil tako škodljiv kot praviš?
močno dvomim:zmeden2:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Razočarana do konca!!!!
17.11.2004 20:58:52   
Pikabu
Oj barby. Jaz sem šla na UZ kar v Ljubljano in sicer k Pušenjaku. Na Jesenicah sem imela slabo izkušnjo s Tratenjakom. Šla sva na dan, ko naj delal Bernik, pa ga ni bilo. Se mi zdi, da je večinoma Tratnjek na UZ-ju. Sem pa videla, da ena kar klicala, kdo dela in je potem šla takrat, ko je delal kdo drug. Mogoče se poslužiš tega, da pokličeš in ne greš takrat, ko je Tratnjek. Jaz ne bi mogla, ker sem se morala v službi prej zmeniti zaradi zamenjave.

Hvala za pohvale o naši Emi, upam, da se nam pridružiš kdaj na naših srečanjih.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Razočarana do konca!!!!
18.11.2004 9:43:35   
barby*
Ja ful mi je bilo žal da sem manjkala v soboto:((
Se ne bo ponovilo! Naslednjič obvezno pridem!!!
:rozica:lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!