eva1 -> Razočarana do konca!!!! (16.11.2004 14:40:03)
|
Ojla punce! Jaz sem se neskončno veselila današnjega dne, namreč imela sem morfološki UZ! No in pridem h G-on niti pozdravi ne:zmeden:, nato hladno reče da naj grem v sobo z UZ, mi naredi UZ v 3 minutah:(! Pol mi kao razlaga kje je kje, jaz in moj nisva čist nč videla, ker je tko hitro šlo! Vprašam za spol in on mi reče, ja ni hotu pokazat:zmeden2::zmeden2:?! Pa še pogledal ni-mislim višek! Nato še enkrat pogleda in reče al je to lulček al pa popkovnca, ne vem:zmeden::zmeden2:!!!! MIslm, menda pa bi moga vedet al je popkovnca al lulček! Res punce moj je reku a to je to, k je blo konc? Res v treh minutah smo zaklučl! Sm prav na uro gledala! Še hvala bogu, da sem bila pred kratkim pri dr. Mihelčič, da sem malo pomirjena, ker tole je bilo slabi kot nč:((! Sej zaradi spola ok(so že trije napovedali :modri:), ampak nobene razlage, ja tle je pa obrazek, pa mehur, pa hrbtenica....nič! Pa kako je izmeril otroka v tako kratkem času???? Ne vem, čist sem razočarana! Niti vprašal ni kako sem, če je vse ok!!! Za :((:((:((:(( Lep dan vsaj vam želim! Eva 22t in :duda:
|
|
|
|