|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana....
28.4.2005 14:14:18   
girly
....ker test ni pokazal tako želenih in pričakovanih :modri:. :((:((:((

ampak sej po eni strani sm kr vedla,da ne bo nč,samo sm pa vseeno upala, sploh glede na to, da so se vsi simptomi, ki so značilni za :hudicek: prenehali.o tej smotki :hudicek: pa ne duha ne sluha.to me še najbolj jezi :grrr:. zdej sploh ne vem, kdaj jo bom dobila in kako bo z mojimi ciklusi,se bo spet vse zmešalo al kako?

Mislem, too much no!Bom verjetno potem spet mogla dabroston jest pa ravno sm ga nehala. potem pa spet ti glupi stranski učinki.

se opravičujem, ker tko jamram,ampak enmu sm mogla povedat. sej bi mojemu :love:,ampak on ma že tko "svoje" težave in ga ne bi rada spet obremenjevala,ker vem da ga bo negativen rezultat spet grooooooooznooooooo razočaran.

želim pa vsem, ki je v teh dneh ne čakate, da je tud ne dočakate,ampak namesto :hudicek: dočakate svoje :duda:.

pa držite :miska: zame, da :hudicek: čimprej pride, da bomo spet lahko ponosno in z dvignjeno glavo šli v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek: in delal na naši :duda: :)-:)-:)-

lep sončen dan in eno :rozica: vsem (bodočim) nosečkam in njihovim :love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razočarana....
28.4.2005 14:19:29   
lucika
ojej, girly.... saj bo. saj se vedno potolazimo. nam ne preostane drugega.
jaz drzim pesti, da al m sploh ne pride, in testi lazejo; al pa da cimprej pride, in cimprej mine...

jao, tile ciklusi se vlecejo se dlje kot od place do place...:)

vsaj soncek sije, to je tud nekaj.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razočarana....
28.4.2005 14:21:15   
bibika2
Lepo pozdravljena.:rozica::rozica: Kaj pa če si test naredila prehitro? Nekaterim pokaže zelo pozno? Dokler ne pride:hudicek: je še vedno upanje. Drugače pa ti želim, da čimprej ugledaš :modri::roza:.Lep dan še naprej.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razočarana....
28.4.2005 14:30:42   
girly
joj, hvala vama za tolažbo.

ja, jst bi tud rada, da test še ni pokazal in sm vseeno :nosecka:,ampak ne verjamem. po mojem se mi je spet vse zmešalo. mam hormonsko neravnovesje, kokr se je izrazla moja G.,kjer mi baje jajčeca ne dozorevajo čisto pravilno. zato sm tud jemala dabroston,samo zdej ga nimam več, oz. sm pojedla zadnjo tableto dan pred zadnjo :hudicek:. danes je pa že 34. dan, M pa še od nikoder :grrr: pa sm jo mela preden sm začela jest KT redno na 28 dni, potem sem jih pa lani marca nehala in od takrat: JAO, vse zmešano!

no, upam, da se bo vseeno čimprej uredilo in bo :hudicek: prišla brez tablet. al pa še boljš, da test še ni pokazal :)-

hvala za podporo in razumevanje, ve ne veste kolk mi v tem trenutku to pomeni

vsem veliko :)

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razočarana....
28.4.2005 14:36:56   
Pikipoki
:)Veš kaj sem ugotovila: obletnico poroke imava na isti dan!:)

Kmalu bo, kmalu!

LP

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razočarana....
28.4.2005 14:37:23   
tinkamiška
Girly, tudi jaz ti želim, da bi se vse čimprej uredilo in joj, vem kako zelo bi bila vesela, če bi test končno pokazal:modri::roza:

Čim manj čakanja ti želim:rozica:

Tinka

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razočarana....
28.4.2005 14:37:24   
Pikipoki
Zgornji post je bil namenjen luciki!:)-

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razočarana....
28.4.2005 14:50:35   
lucika
o, pa res. midva imava letos prvo obletnico. mine hitro. verjetno zato, ker nam je lepo:)

ko bi nama uspelo še tole s črticami, bi bila sreča popolna. no, pa še kakšen načrtek, pol pa se itak selimo v nebesa:)

držim pesti, slej ko prej nam bo uspelo. ne???? se strinjate???? jaaaa?????

lep dan

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razočarana....
28.4.2005 15:07:29   
Sofia
Oj girly!

Jaz sem na istem kot ti, :hudicek: od nikoder, test je pokazal nic, toda ze 14 dni nazaj. Si ga ne upam se enkrat delat, da mi spet ne pokaze nic in kar cakam, da pride :hudicek:.

Problem je sploh v tem, da sem bila na meritvah OV in mi je G. rekla, da sem imela OV, potem ni prisla:hudicek:, sam na testu tudi ni blo nic. Zdej pa ne vem, al laze UZ, al test.

Tudi meni je dala Dabroston, toda za primer, ce bi bila :nosecka:.

Zanima me, a ga je tebi dala brez da bi ti delala meritve ov oziroma foliklov???

Lp Sofija

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razočarana....
28.4.2005 15:28:58   
Pikipoki
Seveda, saj mora uspeti.:) Tako ali drugače ... Jaz sem na čakalni listi za umetno oploditev že od začetka januarja - uoam, da me kmalu pokličejo ...

LP

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razočarana....
29.4.2005 9:00:51   
girly
Ojla sofia!

ne, meni dabrostona ni dala zarad meritve foliklov, ampak zaradi ureditve hormonov, ker sem mela tako hudo neravnovesje, da :hudicek: nisem mela po 50 dni, potem se pa enkrat več kot 30 dni skupaj krvavela in je rekla, da mi jajčeca baje ne dozorevajo pravilno. sicer sem ji povedala, da delava na :duda:, zato mi je tud dala ta zdravila in je rekla,da če bo :modri: . potem ga bom jemala pa še na začetku :nosecka:. pa je rekla, da bi moglo bit vredu. pa je res blo-dokler sem jedla dabroston, zdej bo pa očitno tud isto :((.

mogoče bi blo pa fajn, da test vseeno ponoviš.baje enim full pozno pokaže.sicer pa, če :hudicek: nimaš že več kot 45 dni, itak sledi obisk pri g.

a teb je g. dal dabroston zarad merjenja foliklov?

lep dan :rozica:

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!