girly -> Razočarana.... (28.4.2005 14:14:18)
|
....ker test ni pokazal tako želenih in pričakovanih :modri:. :((:((:(( ampak sej po eni strani sm kr vedla,da ne bo nč,samo sm pa vseeno upala, sploh glede na to, da so se vsi simptomi, ki so značilni za :hudicek: prenehali.o tej smotki :hudicek: pa ne duha ne sluha.to me še najbolj jezi :grrr:. zdej sploh ne vem, kdaj jo bom dobila in kako bo z mojimi ciklusi,se bo spet vse zmešalo al kako? Mislem, too much no!Bom verjetno potem spet mogla dabroston jest pa ravno sm ga nehala. potem pa spet ti glupi stranski učinki. se opravičujem, ker tko jamram,ampak enmu sm mogla povedat. sej bi mojemu :love:,ampak on ma že tko "svoje" težave in ga ne bi rada spet obremenjevala,ker vem da ga bo negativen rezultat spet grooooooooznooooooo razočaran. želim pa vsem, ki je v teh dneh ne čakate, da je tud ne dočakate,ampak namesto :hudicek: dočakate svoje :duda:. pa držite :miska: zame, da :hudicek: čimprej pride, da bomo spet lahko ponosno in z dvignjeno glavo šli v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek: in delal na naši :duda: :)-:)-:)- lep sončen dan in eno :rozica: vsem (bodočim) nosečkam in njihovim :love:
|
|
|
|